• BIST 9687.5
  • Altın 2501.693
  • Dolar 32.5898
  • Euro 34.8621
  • Erzurum 19 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

ÇAPA BİLİM KOLEJLERİ “SANATTA DA VARIZ!” DEDİ

ÇAPA BİLİM KOLEJLERİ “SANATTA DA VARIZ!” DEDİ
Çapa Bilim Koleji Bakırköy Şubesi, BIC KIDS 4. Ulusal Resim Yarışması’nda birincilik ödülü alarak sanat alanındaki başarılarını taçlandırdı.

“Geleceği şekillendiren sen ol” temasıyla 2012 yılında eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan ve kampüs sayısını 11’e çıkararak eğitim-öğretim dünyasında önemli bir yer edinen Çapa Bilim Kolejleri başarılarına devam ediyor.

Çapa Bilim Kolejleri akademik, bilimsel ve kültürel alanlarda elde ettiği başarıları ve kazandığı birincilikleri, sanat alanındaki başarılarıyla taçlandırarak her alanda geleceği şekillendiren bir eğitim kurumu olacağını gösteriyor.

Çapa Bilim Koleji Bakırköy Şubesi, BIC KIDS 4. Ulusal Resim Yarışması’nda birincilik ödülü alarak “sanatta da varız” dedi.  4-6 Yaş Anaokulu Kategorisinde Türkiye birinciliğini elde eden Serra Akbul’a ödül olarak bisiklet hediye edildi. Sanat alanındaki başarılarına bir yenisini ekleyen Çapa Bilim Kolejleri’nin bu yıl içinde elde ettiği başarılardan bazıları şöyle:

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün tüm özel ve devlet okulları arasında düzenlediği “23 Nisan Rüyası” konulu resim yarışmasında birincilik ve üçüncülük ödülleri.

Hürriyet Çocuk Kulübü ve Dinozor Çocuk Yayınevi’nin düzenlediği, jüri üyeliğini Hürriyet gazetesi yazarlarından Doğan Hızlan, Ayşe Arman ve Ömür Kurt’un yaptığı “Kendi Gazeteni Yap” yarışmasında “Evrensel Sanat Gazetesi-Müzikal” mizanpaj, tasarım ve orijinal fikir uygulamasıyla ikincilik ödülü.

Çapa Bilim Kolejleri’nin sanat alanında elde ettiği başarıları değerlendiren Okul Kurucusu Maksut Konyar: “Çapa Bilim Kolejleri kaliteli bir eğitim anlayışından yola çıktığı ilk günden beri özverili ve disiplinli çalışmalarının hasat zamanını yaşıyor. Bizler eğitim-öğretim hayatına başlarken de kampüslerimizi çoğaltıp büyürken de, ülkemizin yarınlarına daha fazla katkı sağlamayı öncelikli amaç edindik. Bu katkıyı sadece bilimsel ve akademik anlamda değil, kültür ve sanat alanında da sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasında. Bu anlamda sanatsal faaliyetlerimizi akademik çalışmalarımızdan ayrı düşünmemiz mümkün değildir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanatsız kalan bir toplumun hayat damarlarından biri kopmuştur.” sözü oldukça anlamlı ve bu yolda bize rehber oluyor. Son olarak resim ve tasarım dallarında aldıkları başarılarla, kazandıkları ödüllerle göğsümüzü kabartan sevgili öğrencilerimizi can-ı gönülden tebrik ediyor, bundan sonra da bu alandaki tüm faaliyetlerde onlar için her türlü imkanı sunacağımızın sözünü veriyorum.” diye konuştu.

Ayrıca Çapa Bilim Koleji Bakırköy Kampüsü’nde öğrencilerin sanat çalışmalarının sergilendiği bir de sergi açıldı. Ortaokul öğrencilerinin 35x50 tualler üzerine akrilik boya ile yaptıkları eserlerin sergilendiği “Yıl Sonu Sanat Sergisi” büyük ilgi gördü.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25