• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Çocuk Tişört

Çocuk Tişört
Çocuk Tişört

Renkleri ve tasarımları ile çocuk tişört modelleri oldukça popülerdir. Erkek çocuklar ve kız çocuklarının bedenlerine uyumlu modeller sürekli tercih edilmektedir. 3 yaş çocuk tişörtleri ile çocuklarınıza tarz bir görünüm verebilirsiniz. Sağlığa zarar vermeyen kumaş yapıları ile çocuklarınızın tenine asla zarar vermez. Birbirinden farklı renklere yer veren bu modeller trend parçalar olmuştur.

Çocukların giyimine özen veren ebeveynler farklı yaş grupları için olan tişörtleri tercih edebilir. Standart nedenler sayesinde çocuklarınızın bedenleri ile tamamen uyumludur. Yüzde yüz pamuksu kumaşları ile çocukların vücutlarında sıkıntı oluşturmaz. Çocuklar yaz boyunca bu tişörtler ile gezecek ve arkadaşları ile oynayabilecekler. Özel doğum günü partileri için de çocuklarınıza bu modelleri tercih edebilirsiniz.

Erkek Çocuk Tişört

Erkek çocuklar büyüme dönemlerinde güzel kıyafetler giymek isterler. Özellikle ergenlik dönemlerine doğru giyim tarzları yeniden şekillenmeye başlamıştır. 13 ve 14 yaş çocuk grupları için tasarım çocuk tişörtleri bulunmaktadır. Beyaz, lacivert kısa kol modelleri oldukça popülerdir. Kırmızı desenli çocuk tişörtleri de oldukça popülerdir.

Farklı tasarımları ile ailelerin de beğenisini toplamayı başarmıştır. Çocuklarınızın hoşuna gidecek bu parçalar ile kıyafetlerinde tarz kombinler yapabilirsiniz. Çizgili, yaprak desenli, sade çocuk tişört modelleri çocukların kurtarıcısı olan parçalardır. Spor çocuk giyimin en özel parçaları olan bu parçalar ünlü tasarımlara yer vermektedir. Modern çocuk tişörtleri için https://tr.uspoloassn.com/erkek-cocuk-polo-tisort/ web sitesini online olarak ziyaret edebilirisiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25