• BIST 9562.71
  • Altın 2489.514
  • Dolar 32.5332
  • Euro 34.8665
  • Erzurum 14 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Crovu Sosyal Medya Hizmetleri

Crovu Sosyal Medya Hizmetleri
Crovu Sosyal Medya Hizmetleri

Sosyal medyanın gücünün farkındasınız ama yeterince popüler değil misiniz? Sosyal medyada bulunan hesaplarınız hak ettiği değeri görmesi eskisinden de kolay! Crovu Sosyal Medya Hizmetleri Ajansı, süreçteki tüm desteği sizler için sunuyor.

Neden Crovu Ajansını Tercih Etmelisiniz?

Crovu Ajansı, sosyal medya hizmetlerini hızlı ve güvenilir bir biçimde sürdürmeniz içi çalışmalarına devam ediyor. Hizmetteki hızlı teslimatları ve son derece güvenilir şekilde tamamlanan ödeme sonrasında hesaplarınızdaki büyüme ikiye katlanıyor. Kaliteli hizmetlerinin bir diğer göstergesi ise; satış öncesinde ve sonrasında sundukları destek ekibidir. Satıştan önce aklınıza takılan herhangi bir soru için destek ekibine ulaşabilirsiniz.

Satış esnasında ya da satışın ardından oluşabilecek herhangi bir aksaklıkta da rahat bir biçimde iletişime geçebilir, soru ve sorunlarını iletebilirsiniz. Güvenilir ödeme sistemleri sayesinde rahatlıkla sipariş oluşturabilir ve oluşturduğunuz siparişi takip edebilirsiniz.

Crovu Ajansında Teslimat ve Telafi Hizmeti

Crovu Sosyal Medya Hizmetler Ajansı aracılığıyla satın alınan takipçi paketlerinde teslimat anında sağlanmaktadır. Oluşturmuş olduğunuz siparişinizin ardından yaklaşık olarak 5-15 dakikalık süre içinde satın alınan takipçiler 7/24 otomatik olarak hesabınıza aktarılmaktadır. Aktarım yapılan takipçilerin sayısında herhangi bir azalma yaşanırsa, Crovu Ajansı’nın destek ekibine ulaşmaya ihtiyaç duymanıza gerek yoktur. Sistemde yer alan otomatik telafi sistemi, mağdur olmanızı engeller. Sitenin 2016 senesinde hizmete koyduğu bu sistem, pek çok kullanıcı için oldukça avantajlıdır.

Crovu Aracılığıyla Gerçek ve Etkili Kitle!

Crovu aracılığıyla sosyal medya hesaplarınıza takipçi satın almanın en güzel yanlarından biri de, hesabınıza aktarılan kitlenin nitelikli ve gerçek hesaplar olmasıdır. Bu sayede herhangi bir satın alma işlemi yaptığınız anlaşılmamaktadır. Crovu Sosyal Medya Hizmetleri Ajansı tarafından filtrelenen boş ve sahte hesaplar kullanım dışı bırakılarak sizlere yalnızca aktif ve gerçek hesaplar gönderilmektedir. Gönderilen aktif hesaplar sosyal medya platformunuzun da daha görünür hale gelmesine yardım edecektir. Instagram’da takipçi sayınızın artışıyla beraber görünürlüğünüz, beğenileriniz ve ‘Keşfet’ bölümüne çıkma oranınız artacak; doğal ve zahmetsiz bir yol olarak ikinci kez takipçi artışınız yaşanacaktır.

Crovu Ajansının Sektörel Tecrübesi

Crovu ekibi, sektörel anlamda oluşturduğu tecrübesiyle kullanıcıların isteklerini en iyi şekilde analiz etmektedir. Bu analiz sayesinde hesaplarınız büyümesi adına en doğru planlamayı sürdürür. Yaklaşık altı yıldır devam ettirdikleri bu sektörde en eski ve ilk şirket olan Crovu, her türlü sorunun çözümü için hizmetlerine devam etmektedir.

Crovu Ekibi ve Müşteri Desteği

Crovu Sosyal Medya Hizmetleri Ajansı, 7 gün 24 saat olmak üzere müşteri desteği sunmaya devam etmektedir. Herhangi bir platformda yer alan hesabınız için takipçi desteği satın alırken, diğer etmenleri de göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Bu noktada da devreye Crovu girmektedir.

Bireysel ya da kurumsal olarak kullandığınız hesaplarınız için en avantajlı ve en uygun paketleri sizlere sunmaktadır. İş saatleri içinde Telefon, E- Mail ya da WhatsApp üzerinden kesintisiz şekilde destek alabilirsiniz. Crovu Ajansı üzerinden herhangi bir sipariş oluşturmamış olsanız dahi, destek@crovu.co adresi üzerinden sitedeki görevlilerle iletişime geçebilirsiniz.

Crovu Ajansıyla İlgili Merak Edilenler

Instagram ve diğer platformlar için takipçi satın alma işlemleri, birer reklam stratejisi olarak düşünülebilmektedir. Crovu Ajansı da bir bakıma, reklam ajansı olarak hizmet vermektedir. Sosyal medya paketlerinden herhangi birini satın almak için sipariş oluşturduğunuz zaman, sitedeki özel yazılım profilinizin reklamlar aracılığıyla yükselmesini sağlamaktadır. Bu işlemlerdeki tüm süreçler yasal ve güvenilirdir.

Aynı zamanda sosyal medya platformlarında yer alan profilleriniz için de oldukça efektif bir yöntemdir. Herhangi bir platforma yer alan hesabınızı sıfırdan başlayarak haftalarca, hatta aylarca uğraşarak büyütmek zor olabilmektedir. Bu işlemlerinizin ardından dilediğiniz verimi de alamayabilirsiniz. Crovu Ajansı da, tam bu noktada devreye girmektedir. Özel olarak geliştirilen yöntemlerle, kullanıcıların uğraşmasına gerek kalmadan hesapları büyütmekte ve görünürlüğünü arttırmaktadır.

Bu sayede dışarıdan profilinize bakan diğer kullanıcıların zihninde de güvenilir bir imaj çizmiş olursunuz. Paylaşımlarınızın ardından gönderilerinizdeki etkileşim oranlarının da arttığını fark edeceksiniz.

Takipçi Satın Alma İşlemleri Güvenilir Mi?

Herhangi bir sosyal medya platformunda yer alan hesabınız için takipçi satın almadan önce kullanıcıların aklından geçen ilk soru, bu işlemlerin güvenilir bir biçimde tamamlanıp tamamlanmadığı oluyor. Crovu Sosyal Medya Hizmetleri Ajansı aracılığıyla takipçi satın alma işlemleriniz esnasında hiçbir şekilde sizlerden şifre vb. bilgiler talep edilmemektedir. İşlemi tamamlayabilmeniz için yalnızca kullanıcı adınız yeterli olmaktadır. Tüm siparişler, sayfada 256-Bit SSL ile şifrelenerek güvenliğiniz korunmaktadır.

Crovu Sosyal Medya Hizmetleri Ajansında Ödeme Yöntemleri Nelerdir?

Crovu Ajansı olarak, en kolay ödeme yolları kullanıcılara sunulmaktadır. Bu anlamda Crovu.co aracılığıyla takipçi satın alma işlemlerini devam ettirirken Kredi Kartı ( İsteğe bağlı olarak kredi kartına taksit imkanı bulunmaktadır.) ve Havale / EFT gibi ödeme yollarını kullanabilirsiniz. Havale / EFT ya da Kredi Kartı ödemeleri, ülkemizin en büyük ödeme altyapı sağlayıcılarından biri olan PayTR firmasının aracılığıyla alınır. Tüm ödemeler 7/24 otomatik tespit edilmektedir ve işlemler otomatik olarak başlatılmaktadır. Crovu Sosyal Medya Hizmetleri, şuan için bu ödemeler dışında bir ödeme yöntemi kabul etmemektedir. Site bünyesinde mobil ödeme seçeneği yer almasa da, yakın zamanda bu ödeme yöntemini de diğer seçenekler arasına eklemek için çalışmalarını başlatmıştır.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25