• BIST 9113.57
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • Erzurum 11 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Dadaşlar’dan Bakan Akdağ’a Sevgi Seli

Dadaşlar’dan Bakan Akdağ’a Sevgi Seli
Sağlıkta büyük reformlara imza atarak Sağlık Bakanlığı görevine ikinci kez getirilen AK Parti Erzurum Milletvekili Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ı Bakanlıkta ziyaret eden Erzurumlu hemşerileri yalnız bırakmadı.

 Duyduğu memnuniyeti ifade eden Bakan Akdağ, ’Erzurum Konfederasyonunu kurup hayal ufkumuzu büyük tutarak 40 bin kişilik stada Cumhurbaşkanımızı da davet edelim. Erzurum’un kalkınmasını birlikte ortak olalım’ dedi.

DADAŞLAR’DAN BAKAN RECEP AKDAĞ’A SEVGİ SELİ

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ı Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Başkanı Erdal Güzel, Ankara Erzurum Konfederasyon Başkanı Feridun Önal, Erzurum Ziraat Odası Başkanı Şahset Karaman, Ankara Erzurum Vakfı Başkanı Süreyya Güngör, Ankara Erzurum Derneği Başkanı Murat Çatakçı ile Erzurum’dan gelen kalabalık heyet grubu ziyaret etti.

‘MAKAM KELİMESİNİ YASAKLIYORUM, HİZMET İÇİN VARIZ’

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Kalkınma Vakfı ve Erzurum Dernekleri Federasyonu üyeler bir süre görüşerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Bakan Akdağ,“Rabbime bin şükür. Sırtına 100 kilo bir yük konmuş hamal nasıl hissediyorsa öyle hissediyoruz işte. Bu kutsal görevi büyük bir titizlikle taşıyacağız. Cenabı hak muvaffak etsin. Şimdi buralar makam diye tarif ediliyor ya önceki dönemde öyleydi. Bu dönemde de inşallah böyle olacak. Biz kendi bakanlığımızda makam kelimesini yasaklıyoruz. Memleket hizmet bekliyor. Allah can sağlığı versin. Hizmet edeceğiz. Bir hastane kapısında tek vatandaş ıstırabı kalmayana kadar bizim işimiz bitmez. İnşallah hemşerilerinizin desteği ile en güzel hizmeti yapmaya devam edeceğiz.

’‘ERZURUM FEDARASYONUNU KURUP HAYAL UFKUMUZU BÜYÜK TUTALIM’

Erzurum derneklerini konfederasyon olmasını isteyen Bakan Akdağ, “Bu anlamlı ziyaret adına Erzurumlu hemşerilerime teşekkür ediyorum. Federasyon kurup da, hayal ufkumuzu büyük tutalım. Vakıfları da ona katarak gelecek sene İstanbul’da 40 bin kişilik stadyumda bir toplantı yapalım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı davet edelim. Bütün hemşerilerimize hürmetlerimi takdim ediyorum. Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın, partimizin teveccühleri ile memleketimize Sağlık Bakanı olarak bir kere daha hizmet etme imkânı verdi Cenab-ı Hak. Bunu büyük bir mesuliyet olarak görüyoruz. Hem milletimizin, hem Erzurum’un bize verdiği bir mesuliyet olarak görüyorum. İnşallah hemşerilerimizin desteği ile en güzelini yapmaya devam edeceğim. Bizden dualarını esirgemesinler” dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25