• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 12 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Damperli Kamyon Alırken Neye Dikkat Etmelisiniz

Damperli Kamyon Alırken Neye Dikkat Etmelisiniz
Damperli Kamyon Alırken Neye Dikkat Etmelisiniz

İnşaatlarda, maden ocaklarında en fazla kullanılan iş makinelerinin başında damperli kamyonlar geliyor. Adeta inşaat sektörünün kahramanlarından olan damperli kamyonlar, binlerce tonluk yükleri istenilen yerde bir başka noktaya rahatlıkla taşıyabiliyor ve hiçbir insan gücü gerektirmiyor. Kamyonun arka tarafında bulunan hidrolik sistemi yükü rahatlıkla boşaltmaya yardımcı oluyor. Özellikle kum, çakıl gibi gevşek malzemelerin taşınmasını çok daha kolay hale getiriyor.

 

Damperli kamyonların bu denli yaygın olması da onların iyi pazarda talep görmesini sağlıyor. Bilhassa inşaat sektörüne yatırım yapmak isteyen yatırımcıları cezbeden damperli kamyonlar, inşaat yapmak isteyen müteahhitlere ya da proje bazlı damperli kamyon arayan belediyelere kiralanabiliyor. Bu sayede de kişiler iyi bir gelir elde etme fırsatı yakalıyor. Bazı büyük inşaat firmaları ise yaptıkları devasa projelerde herhangi bir sıkıntı oluşmaması adına envanterlerine damperli kamyon ekliyor ve bu sayede araç piyasası içerisinde damperli kamyonlar hatırı sayılır bir yer elde edebiliyor.

 

Ancak damperli kamyon, her ne amaçla alınıyor olursa olsun satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Damperli kamyonun kaliteli ve uzun ömürlü olmasını, kullanışlılığını belirleyen bu etmenler işinizi fazlasıyla kolaylaştırabilir. Öncelikle dikkat etmeniz gereken konuların başında seçtiğiniz markanın sağladığı servis hizmetleri olmalı. Satış sonrası oluşabilecek herhangi bir hasar ya da kullanıma bağlı bir sorunda hızlı bir çözüm sunulması iş düzenini çok fazla etkilememesi inşaatlar için hayati önem taşıyabilmektedir.

 

Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise kamyonun dayanıklılığı. Uzun yıllar boyunca işinizi yarayacak ve karlılık oranlarınızı artıracak bir kamyon seçimi işinizi çok daha kolay bir hale getirebilir. Buna ek olarak inşaatlarında hızlı bitmesi konusunda yine damperli kamyonların büyük bir yardımı dokunacaktır.

 

Damperli kamyon modelleri konusunda ise Avrupa’nın lider araç sitelerinden biri olan Truck1, ihtiyacınızı karşılama konusunda en büyük destekçilerinizden olabilir. Onlarca farklı damperli kamyon modeli arasında dilediğinizi seçip güvenle sipariş verebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25