• BIST 9693.46
  • Altın 2499.907
  • Dolar 32.5633
  • Euro 34.7694
  • Erzurum 10 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

EGC’de ziyaret mesaisi sürüyor

EGC’de ziyaret mesaisi sürüyor
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanı Metin Barlak, beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a iade-i ziyarette bulundu.

EGC yönetimi, Başkan Bulutlar’la ülke ve şehir gündeminin yanı sıra ilçede yapılan çalışmaları da konuştu. 
EGC Başkanı Metin Barlak, Yönetim Kurulu üyeleri Necdet Çakır, Samet Özünal, Mahmut Akdağ, Naci Ergen ve Nesrin Çetinkaya ile birlikte Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’la bir araya geldi. Konuklarını makamında ağırlayan Başkan Bulutlar, EGC yöneticileriyle bir süre sohbet etti. Mesleki dayanışmanın önemine vurgu yapan Bulutlar, ülke ve şehir gündeminin dışında belediye tarafından ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler de aktardı.
Öte yandan Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’ne yönelik ziyaretlere bugün Erzurum Sivil Toplum Platformu da (ESTP) eklendi. Başkan Mustafa Güvenli ve beraberindeki ESTP yöneticileri, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek Metin Barlak ve yönetimine başarı dileklerini iletti. Ziyarette sivil toplum yapılanmasının önemine dikkati çeken Güvenli, “Sivil toplum yapılanması, kalkınmanın temel dinamiğini oluşturmaktadır. Erzurum’daki STK’lar olarak bizler de bu dinamiği aktif hale getirmek için mücadele ediyoruz. Tabi bu yapılanmadan olumlu yönde sonuç elde edebilmemiz için hepimizin ortak paydasının Erzurum olması gerekiyor” diye konuştu.
EGC Başkanı Metin Barlak ise, Erzurum’un kalkınmasına katkı sunmanın bütün STK’ların öncelikli meselesi olması gerektiğini kaydederek, “EGC olarak bizler de başından beri bu mücadelenin içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25