• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Erzurum 10 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

El Yapımı Kolyelerin Adresi: flove.ly store

El Yapımı Kolyelerin Adresi: flove.ly store
El Yapımı Kolyelerin Adresi: flove.ly store

Kolyelerin zamanı ölümsüzleştirdiğini söylesek ne derdiniz? Mesela en güzelinden bir kırmızı gül, en taze ve en canlı yapraklarıyla ömür boyu kırmızı ve canlı kalacak deseydik bize güler miydiniz?

Farklı bir hediye, farklı bir takı ve farklı bir aksesuar mı arıyorsunuz? Üstelik içerisinde doğanın en güzel parçaları ve canlı yaprakları olacak… flove.ly ile çiçeklerin, bitkilerin, her türlü doğal çiçeklerin en güzel halini ömür boyu saklayabilirsiniz. El yapımı bilezik, el yapımı kolye ve içerisinde gerçek çiçeklerin olduğu bu takılar ile siz de bulunduğunuz her yerde fark edilir, dikkat çeker ve hayranlık uyandırırsınız. Flove.ly el yapımı takı ve aksesuarların içerisinde canlı ve gerçek çiçekler var. İnanmazsanız online mağazasına uğrayın ve kendi gözlerinizle görün.

Gerçek çiçekleri kolye olarak taşıyabileceğiniz, çiçeklerin en canlı hallerini bileğinizde taşıyabileceğiniz doğal takı ve aksesuarlar ile gündelik giysilerinize renk getirecek, kıyafetlerinizi doğal renklerle ve çiçeklerle kombinleyeceksiniz. Doğanın güzelliklerini paylaşma vakti geldi. Siz de bu paylaşıma ortak olun, her yanınızı çiçekler sarsın.

Ürünlerin hepsi gerçek ve el yapımı

Online takı ve aksesuar alışverişine yeni bir soluk kazandıracak olan flovely store, gerçek çiçeklerin güzelliği ile güzelleşen ürünleri beğeninize sunuyor. Renkli, küçük ve hassas çiçekleri özenle toplayan firma, onları olduğu gibi kurutuyor, presliyor ve size ulaştırmak için doğallığını kaybetmemesi adına birinci sınıf reçine ile kaplıyor. Flove.ly’ye gelin, sevdiğiniz çiçeği ölümsüzleştirin.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25