• BIST 9530.47
  • Altın 2478.468
  • Dolar 32.4618
  • Euro 34.6712
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

En Güzel Nikah Şekeri Modelleri

En Güzel Nikah Şekeri Modelleri
En Güzel Nikah Şekeri Modelleri

Düğün hazırlıkları sırasında misafirlere sunulacak özel tasarımlı hediyeler asla ihmal edilmemeli. Nikah şekeri ile düğüne katılacak misafirlere sürprizler hazırlayın. Düğün telaşında olan kişiler çoğu zaman unuturlar. Organizasyon şirketleri ise sizlerin her ayrıntısını önceden planlar. Sizler sadece günü eğlence ile geçirirsiniz.

Nikah Şekeri Modellerinde İlginç Desenler

Sesli nikâh şekeri modellerinin yanı sıra farklı desenli çeşitleri de o geceye özel hazırlatabilirsiniz. En güzel hatıra yöntemi. Kişilere özel tasarımlı modellerle o geceye damganızı vurun. Davetli sayınıza göre üretilecek olan modellerle sıkıntı yaşamazsınız. Misafirlerin kendilerini özel hissetmeleri çok önemli.

Nikah Şekeri Modellerinde Özel Tasarımlar

Klasik modellerin yanı sıra oldukça ilginç tür ve desende değişik nikah şekeri modelleri sizleri bekliyor. Rengarenk motifler ve içlerine konulan hoş sürprizler. En güzel gecenizin harika geçmesi için her ayrıntının önceden planlanması gerekir. Güzelliklerle dolu bir gecede misafirlerinize vereceğiniz hediyelerin anlamlı ve güzel olması gerekli.

Şık ve birbirinden ilginç modellerle her zaman hatıralarda güzel bir iz bırakabilirsiniz. Bu sezon oldukça çeşitli tasarımlar bulunuyor. http://dugunmevsimi.com/nikah-sekeri-ve-hediyelik kampanyalı fiyatlar ve bütçenize uygun seçenekler. Şimdiden sevdiklerinize nasıl sürprizler yapacağınızı düşünün. İçlerine konulan şeker ya da değişik hediyelikler sizleri her zaman güzel hatırlatacak. Tüm modellerde çarpıcı renk seçenekleri. Şıklık ve zarif modellerle düğün gecenize özel bir motif  bulun. Kendi özel tasarladıklarınızın da yapılmasını isteyebilirsiniz. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25