• BIST 9561.82
  • Altın 2480.673
  • Dolar 32.4889
  • Euro 34.5819
  • Erzurum 16 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C

En Tatlı Hediye

En Tatlı Hediye
En Tatlı Hediye

Misafirlerinize ikram edebileceğiniz veya sevdiklerinize gönderebileceğiniz en tatlı hediyelerden birisi olan kurabiye sepetleri olmuştur. Kurabiye sepetleri tatlı olmasının yanı sıra görüntüsü ile oldukça büyüleyici ve iştah açıcı ürünlerdir. Hazırlanan görsel sunum eşliğinde beğeniye sunulan kurabiye sepetleri adeta masal çıkma bir lezzet gibi sizleri bekliyor. İçerik olarak farklı lezzetlerin yer aldığını bu kurabiye sepeti ürünleri farklı çiçek ve desen motifleriyle uygun şekilde ambalajlanarak gönderilir.

Kurabiye sepetleri birçok farklı konuda gönderilir. Doğum günü, özür dileme, geçmiş olsun ve yılbaşı hediyeleri olarak gönderilen kurabiye sepetleri adeta renk cümbüşü olan ürünler olup birçok insanın hayır diyemeyeceği kalite ve güzellikte ki eşsiz ürünlerdir. İçerik olarak oldukça zengin kurabiye sepetleri içerisinde yaklaşık 6 ile 8 kişinin yiyebileceği 50 üzerindeki kurabiye bulunur.

Sevgilinize Hoş Sürprizler Yapmaya Ne Dersiniz

Kurabiye sepetlerinin en güzel örneklerine en cazip fiyat koşulları ile sahip olarak sevdiklerinize hoş sürpriz yapmak isteyen çiftlerin tercih ettiği internet adresi http://www.fruitflowers.com.tr/kategori/kurabiye-cicekleri sayfası olmuştur. Birçok seçkin lezzetin yer aldığı internet adresinde satın alınan ürünler şubelerin bulunduğu illerde teslimat yapılır.

Güvenli alışveriş imkanının sunulduğu internet adresinde en tatlı lezzetler farklı desenlerde tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Günün her saati alışveriş imkanı bulunan internet adreslerinde Kalp, bebek ve daha birçok temaya sahip kurabiyeler yer alır. Sevgilinize hoş sürprizler yapabileceğiniz bu kurabiye sepeti ürünleri taze ve günlük olup güvenle hediye edebileceğiniz ürünlerdir.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25