• BIST 9530.47
  • Altın 2475.435
  • Dolar 32.4406
  • Euro 34.7097
  • Erzurum 4 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

En Yeni Erkek Ayakkabı Modelleri

En Yeni Erkek Ayakkabı Modelleri
En Yeni Erkek Ayakkabı Modelleri

Erkek giyiminin temelini oluşturan detaylardan birisi de hiç kuşkusuz ayakkabıdır. Bu detayı dikkate alan ünlü erkek giyim markaları da erkek ayakkabı modellerini geliştirmeye, bu temelde her geçen gün daha rahat ve hoş alternatifler sunmaya devam ediyor.

Yeni ve Şık En Yeni Erkek Ayakkabı Modelleri

Erkek ayakkabı modelleri genel bir sınıflandırma yapacak olursak, bot, casual, klasik ve spor ayakkabı olarak ayrılabilir. Bot bir kış ayakkabısıdır. Bot modelleri erkeklerin takım elbise veya spor kıyafetle giyebilecekleri şekilde tasarlanır. Bağcıklı olabilecekleri gibi ihtiyaca göre bağcıksız modelleri de kullanılabilir.

Klasik ayakkabılar genellikle takım elbise ayakkabısı olarak kabul edilir. Ancak erkek giyiminde ortaya çıkan yeni ihtiyaçlar göz önüne alınarak spor tarzda tasarlanmış klasik ayakkabılar da erkeklerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde dizayn ediliyor. Deri, rugan, nubuk gibi malzemeler kullanılarak üretilen ve kullanıma sunulan klasik ayakkabılar özellikle iş hayatının vazgeçilmezidir.

Casual ayakkabı modelleri ise hem günlük kullanım için hem de iş hayatı için uygun bir seçimdir. Rahat ve esnek yapısı sayesinde gün içinde rahat etmenizi sağlayan bu ayakkabıları ister kot pantalonunuzla isterseniz takım elbisenizle kullanabilirsiniz. Kırmızı, lacivert, yeşil, siyah, taba rengi, kahverengi gibi alternatifleri bulunan casual ayakkabı modelleri şık ve zarif erkeklerin tercihi.

En yeni erkek ayakkabı modelleri için http://www.altinyildizclassics.com/erkek-ayakkabi adresini mutlaka ziyaret etmelisiniz. Hem kaliteli hem de ucuz ayakkabı modellerini yakından inceleyebilir, isterseniz sipariş verebilirsiniz. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25