• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

Engelliler Meclisi’nden Köy Çocuklarına Kitap desteği

Engelliler Meclisi’nden Köy Çocuklarına Kitap desteği
Ak Parti Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın başlatmış olduğu köy çocuklarına kitap toplama projesine Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi’de kitap bağışı yaparak teşkilata destek verdi.

Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin dört hafta içinde toplamış olduğu kitaplar Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu tarafından Ak Parti Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Emin Demirci’ye teslim edildi.

Konu hakkında açıklama yapan Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu, Ak Parti Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu köylerimizde öğrenim gören köy çocukları için kitap toplama kampanyasına Engelliler Meclisimizin de destek vermesi bizlerden istendi. Bu güzel anlamlı ve hayırlı bir etkinliğe Engelliler Meclisi olarak duyarsız kalamazdık. Engelliler Meclisimizin gayretleri sonucu dört haftada yüklü miktarda köy çocuklarımız için kitaplar topladık ve bağışımızda yaptık.

Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu, “Kitap okumak güzel bir duygudur,bağış yapmak ise ayrı bir bahtiyarlık. Hiçbir gemi bizi kitaplar kadar uzaklara götüremez, köy çocuklarımız kitaplarımızı okuyunca hayal dünyalarında seyahatler yapabilecekler.Tarihten şunu öğrendik ki çocukları ve gençleri kitapla beslemeyen milletlerin sonu hüsrandır.Çocuklarımıza küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazandırmalıyız.Bazen insan tecrübelerle yirmi yılda öğrenebildiklerini okuyarak bir yılda öğrenebilir.Hayatımızda bu kadar kıymetli ve değerli olan kitapları tüm çocuklarımızın ellerinde görmek isteriz.Bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini diliyorum.Ak Parti Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını duyarlı etkinliklerinden dolayı Engelliler Meclisimiz adına teşekkür ederim” dedi.

Öte yandan Ak Parti Yakutiye Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Emin Demirci, “Köy çocuklarımız için düzenlemiş olduğumuz kitap toplama etkinliğine yüklü miktarda kitap bağışı yapan Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisine teşekkür ederim” dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25