• BIST 8718.11
  • Altın 2244.816
  • Dolar 32.3308
  • Euro 35.1735
  • Erzurum 1 °C
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Erbakan Vakfı’ndan Türkez’e teşekkür ziyareti

Erbakan Vakfı’ndan Türkez’e teşekkür ziyareti
Erzurum Erbakan Vakfı İl Başkanı Erdal Karagül Yönetim Kurulu üyeleri ile İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez’i ziyaret ettiler.

Ziyarette Erdal Karagül, Afrin’de Şehit düşen Şehit Teğmen Muhammet Kır’ın şehitlik makamına yürüdüğünü ve Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını feda ettiğini dile getirerek Şehit teğmenimiz nezdinde tüm şehitlere Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diledi. 
Dünya siyonizmi ve emperyalist devletlerin dün olduğu gibi bugünde asil milletimiz karşısında daima yenilgiye uğrayacaklarını ve bu vatan topraklarına asla sahip olamayacaklarını dile getiren Karagül, Milli Görüşün kurucusu Prof Dr.Necmettin Erbakan’ın vefatının 7.sene-i devriyesinde vakfın tüm teşkilatlarıyla anma programları düzenleyerek bu programlarda özellikle Şehitlik makamının, Milli manevi değerlerin yaşatılması için çalışmalar yaptığını ayrıcı bu bilinçle Erbakan Vakfının ideal neslin yetişmesi için önemli bir görev üstlendiğini söyledi. 
Erdal Karagül, 28 Şubatın ve tüm darbelerin milletimize ayar vermeye çalışan batılı emperyalist devletlerin ve siyonizmin planları olduğunu ve bu planlarının Milletimizin güçlü iradesi karşısında bozulduğunu ve Milletimize tuzak kuranların asla coğrafyamızda hakim olamayacağını dile getirerek Milli Medyanın da burada önemli bir görevinin olduğunu ve bu görevi de bihakkın yerine getirdiği için İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Ayhan Türkez nezdinde değerlerine sahip çıkan tüm Milli medya mensuplarına teşekkür etti. 
Karagül, ziyaretin sonunda İHA Bölge Müdürü Türkez’e Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “İslam Birliği” kitabını hediye etti. 

 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25