• BIST 9079.97
  • Altın 2324.674
  • Dolar 32.3542
  • Euro 34.9463
  • Erzurum -1 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

ERGAZ BLUEPET'in Tanıtım Yüzü İbrahim Erkal Oldu

ERGAZ BLUEPET'in Tanıtım Yüzü İbrahim Erkal Oldu

Ergaz Bluepet'in tanıtım yüzü İbrahim Erkal oluyor.

Enerji sektöründe ülke genelinde söz sahibi olan Ergaz Bluepet'in yeni hamlesi, tanıtım atağı yaparak tanınmış dev isimle anlaştı. Erzurum'un ulusal gururu olan Ergaz Bluepet, önümüzdeki dönemlerde yapılacak tanıtım çalışmaları konusunda yine Erzurum'un ulusal değeri olan ünlü sanatçı İbrahim Erkal ile anlaştı.

Yağız, Ergaz'da Erkal'de Erzurum'un öz değeridir!


Erzurum'un iki değeri Ergaz ile Erkal tanıtım konusunda birlikte çalışma kararı aldılar.
Erzurum’un yükselen değeri Ergaz Bluepet, Türkiye genelinde istikrarlı büyümesi ve akaryakıt sektöründeki hamlesini ünlü sanatçı İbrahim Erkal ile tanıtım konusunda anlaşarak taçlandırdı.
ERGAZ Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Yağız, “ Ergaz Bluepet, Erzurum'un yükselen ulusal değeri olduğu gibi yine hemşerimiz olmasından gurur duyduğumuz kıymetli sanatçımız İbrahim Erkal ile tanıtım konusunda birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isterim. Dünyadaki yaşanan ekonomik krizlere rağmen Türkiye'de istikrarlı bir şekilde büyümeye devam eden firmamız, enerji sektörünün önemli aktörlerinden biri durumundadır. Ülke ekonomisinde edindiğimiz bu yeri korumak ve daha üst seviyelere tırmandırmak için, tanıtımın çok etkili olduğunun da farkında olarak böyle hayırlı bir adım atmış bulunuyoruz. İbrahim Erkal kardeşimiz gerek sanatsal başarısı gerekse, örf adet ve geleneklerine bağlı bir hayat tarzı ile çok beğendiğimiz bir karakterdir. Kendisiyle böyle bir çalışma yürüttüğümüzden dolayı keyif duyduğumuzu belirtmek istiyorum, hayırlı olsun” dedi.

Erkal, “Güzel bir buluşma oldu”


Yeni albüm hazırlıklarını sürdüren Erzurum'lu sanatçı İbrahim Erkal, Ergaz ile yapılan sponsorluk ve tanıtım çalışmaları konusunda “Güzel bir buluşma oldu” şeklinde değerlendirdi.
Erkal, “ Erzurum'un iki değeri bir buluştu. Ergaz Bluepet milli gururumuzdur, enerji piyasasında pazar payını artırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Akaryakıt sektöründeki yeni markası Bluepet'inde yurt geneline yayılması gerekiyor. Alt yapısı çok sağlam güçlü ve güvenilir kuruluş olan Ergaz Bluepet için tanıtım çalışması yapmaktan mutlu olduğumu söyleyebilirim” dedi.

Basın Danışmanı Gülerci'nin gayreti iki değeri buluşturdu!


Ergaz Bluepet'in ve İbrahim Erkal'in basın danışmanlığını yürüten Gazeteci Kenan Gülerci'in gayretleri neticesinde gerçekleşen yeni işbirliği sevinçle karşılandı.


Ergaz Bluepet ve İbrahim Erkal Erzurum'un en önemli değerlerinden. Gurur ve onur duyduğumuz her iki değerimizin, böyle güzel bir atmosferde güzel bir işbirliği adımı atmaları bizleri mutlu etti. Ergaz Bluepet firması, Genel Müdürü Abubekir Yağız Bey yönetiminde önemli hamleler yapıyor. Milletimizin bağrına bastığı gururumuz olan sanatçı İbrahim Erkal'de dört yıl aradan sonra çıkaracağı yeni albüm ile yeni bir çıkış yapacak olması akabinde Ergaz Bluepet firmasının tanıtım yüzü olması çok isabetli bir tercih oldu, hayırlı olsun” dedi.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25