• BIST 9548.09
  • Altın 2498.086
  • Dolar 32.4993
  • Euro 34.5477
  • Erzurum 12 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 23 °C

Erkek Giyim Mağazaları Artıyor!

Erkek Giyim Mağazaları Artıyor!
Erkek Giyim Mağazaları Artıyor!

Nihai tüketici ile marka arasındaki son halka olan mağazacılık dünyada ve ülkemizdeki artan yönelimlerle perakende sektöründe daha fazla yer almaya başlıyor. Sadece kadınlara ve çocuklara yönelik mağazalar içinde küçük bir köşeye sıkıştırılmış erkek giyim stantları artık kalıbına sığamıyor. Hem bilinçlenen, vizyonu değişen erkeklerin, hem markalara aracılık eden toptan erkek giyim noktalarının ve daha da önemlisi markaların yayılma stratejilerinin artmasıyla erkek giyim mağazalarında ciddi anlamda artış görülüyor!

Tüketicilerin giyim kuşam ihtiyaçlarında gösterdikleri tutum, tekstil üreticilerinin de markalaşma stratejilerine yön veren en önemli itici güçtür. Özellikle toptan erkek giyim firmalarının üretici ile tüketici arasında kilit rol oynaması ve sektöre ivme kazandırmış olmasıyla güçlenen bir hazır giyim endüstrisi markaların kalıcı olmasındaki önemli faktörler.

En Kaliteli Toptan Erkek Giyim Markaları Nerede?

Tekstil üreticilerinin ve perakendecilerinin tarihi buluşma noktası İstanbul Osmanbey olarak bilinir. Tekstile dayalı toptan ve fiziki mağaza içi ticaret ülkemizde hemen her ilde başarıyla yapılıyor. Özellikle konfeksiyon alanında neredeyse markalaşmış bir semttir aslında Osmanbey, fakat toptan erkek giyim denilince en kaliteli ve ünlü markaların buluştuğu bir merkez konumundadır.  

Eğer mağazacılıkla ilgili bir girişimde bulunmak istiyorsanız özellikle erkek giyiminde 20 yılın üzerindeki istikrarlı geçmişi ile sağlam temelleri olan http://www.wessi.com size karlı bir kazanç kapısı olabilir. Osmanbey merkezli Wessi markasının Türkiye'nin 81 ilinde 450, dünyada ise 2000 ayrı noktada erkek giyim mağazaları bulunuyor! Bayilik ve toptan giyim ağını genişleten marka Osmanbey' deki ofisinden de ulaşabilirsiniz! 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25