• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Erzurum 2016 Otomobil Tanıtım Ve Satış Günleri Başladı

Erzurum 2016 Otomobil Tanıtım Ve Satış Günleri Başladı
Erzurum’da 2016 Otomobil Tanıtım ve Satış Günleri Havuzbaşı Kent Meydanı’nda başladı.

 

İlk gün büyük bir yoğunluğun yaşandığı fuarda otomobiller göz kamaştırdı.

Erzurum 2016 Otomobil ve Satış Günleri Havuzbaşı Kent Meydanında açıldı.

Etkinliğin açılışına AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Yönetim kurulu Başkanı Cemal Şengel ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, ETSO Otomotiv Komisyon başkanı Engin Çimen, işadamı Muammer Cindilli ve çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti Erzurum milletvekili İbrahim Aydemir, açılışta yaptığı konuşmada Erzurum’un bu tür etkinliklere ihtiyacı olduğunu belirterek, “Araçlar gerek görüntüleri gerekse özellikleri ile göz kamaştırıyor. Erzurum’un bu tür etkinliklere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Herkese bol kazançlar diler, emeği geçenlere teşekkür ederim”dedi.Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Otomobil tanıtım ve satış günlerine ilginin yoğun olduğunu görüyorum. İnşallah önümüzdeki yıl bu güzel etkinliği kapalı fuar alanımızda göreceğiz. Birbirinden farklı özelliklere sahip, birbirinden güzel otomobiller vatandaşlarımızın beğenisine sunuldu. Tüm otomotivcilerimize bol kazançlar diliyorum”diye konuştu.ETSO Otomotiv Komisyon başkanı Engin Çimen, 2. Otomobil tanıtım ve satış günleri etkinliğine katılan tüm sektör temsilcilerine teşekkür etti. Otomotivcilerin birbirinden güzel otomobilleri görücüye çıkardığını da ifade eden Çimen, “Otomotiv sektörünün daha da çok gelişmesi için bizde elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ETKİNLİK 3 GÜN SÜRECEK

Yaklaşık 13 firmanın onlarca aracını tanıttığı, 2016 Otomotiv Tanıtım ve Satış Günleri Cumartesi akşam 22:00’a kadar devam edecek.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25