• BIST 9693.46
  • Altın 2504.401
  • Dolar 32.5823
  • Euro 34.7935
  • Erzurum 18 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Erzurum BEAH'ta Yatan Hasta Çocuklara Patlamış Mısır ve Meyve Suyu İkramlı Çizgi Sinema Keyfi..

Erzurum BEAH'ta Yatan Hasta Çocuklara Patlamış Mısır ve Meyve Suyu İkramlı Çizgi Sinema Keyfi..
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında hastane çocuk ve çocuk cerrahi servisinde yatan çocuklara doktor ve hemşireleri kontrolünde anne babaları ile birlikte ve meyve suyu ikramlı çizgi film keyfi yaşattı.

Sosyal sorumluluk projelerine önem veren Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma  Hastanesi, çocuk ve çocuk cerrahi servisinde yatan çocuklara hastane çok amaçlı konferans salonunda  çizgi sinema keyfi yaşatan hastane yönetimi, ayrıca mısır ve meyve suyu ikramında bulundu.

Dev ekranda çizgi film keyfi yaşayan çocuklar, izledikleri çizgi filmin tadını doyasıya çıkardı. Birçok miniğin beyazperde ile ilk defa tanıştığı programda mutluluğu ve heyecanı yüzlerinden okunan  çocuklar ve ebeveynleri hastane yönetimine bu güzel etkinlikten dolayı teşekkür ettiler.

Hastanede yapılan etkinliklerle ilgili konuşan Hastane Başhekimi Yard.Doç.Dr.Orhan Delice;

"Çocukların tedavi sürecini daha az travmatik ve daha rahat atlatmalarını sağlamak, sağlık yöneticilerinin bir görevidir Hastanemizde yatan çocuklarımız için sunduğumuz hastane travmasını unutturacak etkinliklerimiz sadece sinema keyfi ile sınırlı değil. Hastanemizde yatan, ayakta polikliniklere ve acil servise  muayeneye gelen  çocuklarımız için daha bir çok etkinliğimiz söz konusu. Bunlar çocuk  polikliniği, çocuk acil ve yataklı servislerimizin çeşitli çizgi karakterlerle süslenmesi,belirli periyotlarla çocuklara oyuncak ve kırtasiye malzemesi dağıtılması palyaço gösterileri,ameliyata giden çocuklara sedye yerine serum askılı akülü araba ile transferi  bir kaç örneği.

Başhekim Yard.Doç.Dr.Orhan Delice;

 Yaptığımız  bu uygulamalarla hastaneye gelen, ayakta veya yatarak tedavi gören hastalarda hastane fobisi oluşturmadan,  çizgi sinema ve palyaço gösterileri, oyun parkı, sağlıkçılarımızın refakatinde eğitici faaliyetlerle bu süreci eğlenceli ve daha katlanabilir bir hale getirmeyi amaçladık"Ayrıca hastanemizdeki ilköğretim okulumuzda da dışarda eğitim gören çocuklarımızın okulları ile irtibata geçip eğitim süreçlerinden geri kalmamaları için milli eğitim destekli okul desteğimizi'de sürdürüyoruz dediler..

 

 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25