• BIST 9464.73
  • Altın 2488.762
  • Dolar 32.5953
  • Euro 34.7965
  • Erzurum 21 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Erzurum CHP İl Başkanı Yavuz'dan Terör Olaylarına Kınama

Erzurum CHP İl Başkanı Yavuz'dan Terör Olaylarına Kınama
Erzurum CHP İl Başkanı Yavuz'dan Terör Olaylarına Kınama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanı Tevhit Yavuz, terör örgütünün Hakkari-Dağlıca ve Iğdır’da hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize ve Polisimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. Ülkenin zor günlerden geçtiğini vurgulayan Yavuz, her zamankinden daha çok birliğe, beraberliğe ve sağduyuya ihtiyaç olduğunu söyledi.


CHP Erzurum İl Başkanı Tevhit Yavuz, yayınladığı başsağlığı mesajında, “CHP Erzurum İl Örgütü adına şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Karanlık ellerin emellerine ulaşmaması, toplumsal barışın sağlanması için her zamankinden daha çok birliğe, beraberliğe ve sağduyuya ihtiyacımız var.” diye konuştu.


92. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI


İl Başkanı Tevhit Yavuz, ayrıca partisinin 92.Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir de mesaj yayımladı. Yavuz Mesajında: “Partimiz CHP’nin 92. Kuruluş yıldönümünü yürekten ve büyük bir heyecanla kutluyorum, Başta, Kurucu Genel Başkanımız, eşsiz ilham kaynağımız ve önderimiz M. Kemal Atatürk ile Lozan kahramanı ve demokrasiye geçişimizin öncüsü 2. Gn. Bşk. İsmet İnönü ve Bülent Ecevit olmak üzere tüm Genel Başkanlarımıza, Kuruluşundan günümüze kadar Partimizin değişik kademelerinde özveri ile hizmet sunmuş olan tüm yöneticilerimize ve Cumhuriyet Halk Partisinin eşsiz neferlerine, Partimizin gerçek güç kaynağını oluşturan/oluşturmuş olan “genç-kadın-erkek” tüm üyelerimize, sınırsız şükranlarımı sunuyorum. Partim CHP’nin, “Yeniden Doğuş, Yeniden Kuruluş” yıldönümünü gururla, aklım ve gönlümle kutluyorum. CHP’nin Yeniden Doğuşuna önderlik eden, o kritik süreçte katkılarını ve özverilerini esirgemeyen tüm “eski ve yeni yönetici ve milletvekillerimizi , Genel Başkanlarımızı” sevgi ile anıyor, tüm CHP’lilere derin şükran ve dayanışma duygularımı iletiyorum... Cumhuriyet halk partisi bu ülkenin ve insanının yüz akıdır. çünkü! CHP, M. Kemal Atatürk’ün önderliğinde Ulusal Kurtuluş Savaşını gerçekleştirmiş, dünyada emperyalizme karşı ilk kez bağımsızlık savaşının zafere ulaştırmış bir partidir... CHP Dünyadaki Tüm Mazlum Milletlerin Bağımsızlığına Öncülük Etmiş Tek Anti Emperyalist Partidir CHP, Atatürk devrimlerinin, laikliğin, Cumhuriyet’in partisidir... CHP, kadın haklarının, Padişaha kul olmaktan vatandaşlığa geçişin, çağdaşlığın, demokrasinin, halkın partisidir... CHP, çok partili parlamenter sistemi, demokrasi anlayışını Türkiye’ye getiren partidir... CHP, emeğin partisidir, emeğe saygının ve sosyal hakların partisidir... CHP, sosyal demokrasiyi ülkemizde siyasete taşıyan partidir... CHP, Türkiye’nin bir tarihsel birikimidir, bir ulusal varlığıdır, zenginliğidir... Cumhuriyet Halk Partisinin 92.yaş Günü Kutlu Olsun.”

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25