• BIST 9080.36
  • Altın 2325.321
  • Dolar 32.3781
  • Euro 35.018
  • Erzurum 12 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Erzurum Form AVM'de Araba Sahibini Buldu

Erzurum Form AVM'de Araba Sahibini Buldu
Araba Kazandı," Telefon Şakası" Zannetti

Forum Erzurum'da yeni yıl kampanyasının talihlileri çekilişle belli oldu. Opel Mokka'yı kazanan talihli çekişte olmayınca telefon açılarak araba kazandığı söylendi ama talihli kendisine telefon şakası yapıldığını zannederek telefonu kapattı.

Forum Erzurum'da düzenlenen görkemli ve coşkulu bir törenle yeni yıl kampanyasının talihlileri belirlendi. "Biri Bizi Gözetliyor" adlı yarışma programından tanınan BBG Ali'nin neşeli ve esprili sunumuyla renk kattığı çekilişte heyecan doruktaydı. Her 100 TL'lik alışveriş karşılığında bir çekiliş hakkı kazanan ziyaretçiler, çekilişe de büyük ilgi gösterdi. Sürpriz kampanya ve hediyelerle müşterilerini mutlu etmeye devam eden Forum Erzurumbu kez de araba sahibi yaptı. 100 bin 398 kişinin katıldığı çekilişte noter huzurunda yapılan törenle 2014 model Opel Mokka otomobilinin talihlisi 30 yaşındaki eczacıMehmet Yağmur Eşrefoğlu oldu.

Otomobili kazanan talihli çekiliş sırasında Forum Erzurum'da bulunmayınca, sunuculuk yapan BBG Ali, talihliyi telefonla arayarak otomobil kazandığını söyledi. Kendisine telefon şakası yapıldığını zannederek telefonu sunucunun yüzüne kapatan Mehmet YağmurEşrefoğlu, daha sonra yapılan telefon görüşmelerinde arabayı kazandığına zor ikna edildi. Telefon görüşmelerinin ardından 15 dakika sonra Forum Erzurum'a gelen Opel Mokka'nın talihlisi Mehmet Yağmur Eşrefoğlu, kazandığı otomobilinin anahtarını Forum ErzurumPazarlama ve Kiracı İlişkileri Müdürü Mihriban Dericioğlu'ndan aldı.

Çekiliş sonunda otomobilin yanı sıra 5 adet Samsung Note 4, 5 adet Samsung tablet ve 5 adet Samsung ATIV Book da sahibini buldu. Hediye kazanan talihliler büyük sevinç yaşarken, Forum Erzurum ise ziyaretçilerinin yüzünü bir kez daha güldürmeyi başardı. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25