• BIST 8970.82
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • Erzurum 6 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Erzurum Kayak Kulübü çalışmalara başladı

Erzurum Kayak Kulübü çalışmalara başladı
Türk Kayağının yarım asırlık çınarı 58 yaşındaki Atakan Alaftargil’in başkanlığa gelmesi ile birlikte farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

2017-2018 sezonunda ayak seslerini duyuran efsane kayak kulübü, yaz kış demeden yeni başarıları hedefliyor. Yaz kondisyon çalışmaları yapan kulübe eski başkanlar bir ziyaret gerçekleştirdi. 
Türk Kayağının efsane kulübü, Erzurum Kayak Kulübü yeni sezonda yurt içi ve yurt dışı müsabakalarda daha büyük başarılara imza atmak için kolları sıvadı. Geçtiğimiz yıl, eski olimpiyat kayakçısı Atakan Alaftargil’in kulüp Başkanlığına seçilmesi ile birlikte adeta küllerinden doğan ve kayak pistlerinde kükreyen dev haline gelen Erzurum Kayak Kulübü, bundan böyle yaz kış faaliyetlerine devam edecek. 
Efsane Kayak Kulübü, eski başkanlarında hayalini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyor. 1960 yılında kurulan Dadaşların kayaktaki gurur kaynağı Erzurum Kayak Kulübü, yaz kondisyon kampları ile 2018-2019 kayak sezonuna iddialı hazırlanıyor. 
Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil, yönetim kurulu üyeleri ile eski başkanlar Fatih Tüzemen ve Cafer Nuroğlu da efsane kulübün yaz kondisyon çalışmalarında kayakçıları ve antrenörleri yalnız bırakmayarak onlara moral veriyor. 
Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil ile yönetim kurulu listesindeki Tuba Temelli Çoban, Hikmet Koray Kartal, Kadir Demirbüken, Mehmet Tortum, Osman Keleşoğlu. Emre Çarıkçıoğlu, Burak Midilliç, Yakup Nuroğlu, Burak Gözgeç, Kubilay Tuğoğlu, Enes Çınar’ın çok başarılı projelere imza attığını belirten eski kulüp başkanı Fatih Tüzemen, Alaftargil ve ekibini tebrik etti. 
Sporculuk döneminde kendisine hem Fatih Tüzemen’in hem de Cafer Nuroğlu’nun kendisine kulüp başkanlığı yaptığının altını çizen eski olimpiyat sporcusu ve Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil, “Hem Fatih başkan, hem de Cafer başkan sporculuk yıllarımda bana başkanlık yaptılar. Kendilerinin tecrübelerinden faydalandık. Bugün bu noktalara geldiysek ve öğretim görevlisi olarak Türk sporuna hizmet veriyor isek, bunları eski başkanlarımızın tecrübelerine borçluyuz. Bizim amacımız onların bıraktığı bu görev bayrağını daha da yukarıları taşımaktır. Bu ziyaretten dolayı hem Fatih Başkanımıza hem de Cafer başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. 
Aynı zamanda sporcu ve antrenör olarak Erzurum Kayak Kulübü’ne hizmet eden genç antrenörler Ece İş ve Mustafa Topaloğlu’nun yanı sıra Antrenör Engin Polat nezaretinde kayak sezonu için yaz kondisyon kampları yapan minik, yıldız, genç ve büyük kayakçılar, kış için şimdiden güç ve kondisyon depoluyorlar. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25