• BIST 9079.97
  • Altın 2308.788
  • Dolar 32.311
  • Euro 35.0346
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

ERZURUM MHP'DE İLÇE İSTİŞARE TOPLANTILARI BAŞLADI

ERZURUM MHP'DE İLÇE İSTİŞARE TOPLANTILARI BAŞLADI
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı ilçe istişare toplantılarına Tortum’dan başladı. Yapılan ilk istişare toplantısına MHP MYK üyesi ve Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, İl Başkanı Naim KARATAŞ ve tüm ilçe başkanları katıldı.

Toplantıda konuşma yapan il başkanı Naim KARATAŞ, ülkücü hareketin, Türk Milletinin Anadolu coğrafyasında var olmaya başladığından beri, kendisini Türk milletinin vatanı, bayrağı ve milleti için adayan büyük bir aile olduğunu belirterek, üstlenmiş oldukları görevin ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Lider, Doktrin ve Teşkilat esaslarından asla ayrılmadan görevlerini yerine getireceklerini belirten Karataş “ Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren  sürekli dile getirdiğimiz iki konu vardı. Birincisi partimizi ilimizde birinci parti konumuna getirmek, ikincisi ise Milliyetçi Hareket Partisini tüm teşkilatlarıyla birlikte bir vücudun uzuvları gibi çalışan uyumlu bir teşkilat yapısı oluşturmaktı. Görüyorum ki, ikinci hedefimize umduğumuzdan da erken ulaşmış bulunmaktayız. Parti teşkilatlarımız, ülkü ocakları teşkilatlarımız ve kadın kolları teşkilatlarımız belli bir ahenk içerisinde tek bir vücut halinde hareket etmektedir. Bu başarı teşkilatlarımızda görev yapan ülkücü kardeşlerimin başarısıdır. Ülkücülüğün esaslarından ayrılmadan bu birlik beraberlik ve dayanışma örneğinin sergileyen teşkilatçı her dava arkadaşıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra söz alan MHP MYK üyesi ve Milletvekili Prof. Dr. Kamil AYDIN “Değerli dava arkadaşlarım, ülkücüler tek tek dokuz ışık doktrininin “şahsiyetçilik ve hürriyetçilik” ilkesinin hassasiyet ve sorumluluğunu taşıyarak belirledikleri hedeflere ulaşmak için düşünce ve iradelerini teşkilatlarının kurumsal yapısının çatısı altında toplar ve ortaya koyarlar. Çünkü ülkücü harekette “ teşkilat” varlığı itibarıyla paylaşılmaz yönetim iradesinin tek başına bölünme ve ayrılık kabul etmeyen kurumsal yapısını ifade eder. Ancak ülkücü hareket son yıllarda yaşadığı fetret devrinin en ciddi evresini yaşamaktadır. Merkezi teşkilat yapısının dışındaki teşkilatçılık esaslarımızla bağdaşmayan yapılanmanın sebep olduğu zafiyet ve başarısızlıklarının canhıraş feryada dönüştüğü günümüzde; “teşkilat” ve “teşkilatçılık” anlayışımız tehlikeli bir kırılmanın ve yaralanmanın arifesindedir. 48 yıllık mazisi bulunan teşkilatımız geçmişinde birçok badire atlatmıştır. Tecrübesi bilgi ve donanımlarıyla hareketimiz bu tehlikeli kırılma noktasının can damarına parmağını basarak yaşatılmaya çalışılan bu badireyi de atlatmayı başarmıştır. Bize düşen esaslarımızdan ayrılmadan görev sorumluluğumuz neyi gerektiriyorsa onu yerine getirmektir. Çünkü sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki, Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. Görüyorum ki; Erzurum İl Teşkilatımız bu konuda bayağı bir yol kat etmiş durumda. Yapmış olduğunuz gönül birlikteliğinizin sonuna kadar temenni etmeni diliyorum. Rabbim birliğimizi bozmasın. Toplantımızın gerçekleşmesinde emeği geçen başta il başkanımız Naim KARATAŞ’a ve siz değerli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.     

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25