• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9446
  • Erzurum -3 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Erzurum Şehir Merkezinde Efkan Ala Rüzgarı Esti…

Erzurum Şehir Merkezinde Efkan Ala Rüzgarı Esti…
İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 Ala, beraberinde belediye başkanları ve parti yöneticileriyle birlikte şehir merkezinde seçim çalışması yaptı, esnafı ziyaret etti. Vatandaşlardan büyük ilgi gören Efkan Ala, “Bu ilgi ve teveccüh, elbette karşılığını bulacaktır” dedi.İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, seçim çalışmaları kapsamında güne Atatürk Üniversitesi’ni ziyaret ederek başladı. Beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Coşkun Dilaver, Yakutiye İlçe Başkanı Recep Polat ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Teoman Kümbet ve Erol Korkut’la birlikte Rektör Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret eden Efkan Ala, üniversitenin faaliyetlerine ilişkin olarak bilgiler aldı

“ÜNİVERSİTE KURAN ÜNİVERSİTE”

Atatürk Üniversitesi’nin, üniversite kuran bir üniversite olduğuna dikkati çeken Efkan Ala, “Atatürk Üniversitemiz, yarım asrı aşan geçmişiyle Türkiye’nin sayılı yükseköğretim merkezleri arasında. Türkiye’nin bugün birçok yerinde yönetici, siyasetçi ve devlet adamı Atatürk Üniversitesi mensubu. İlaveten Atatürk Üniversitesi, Erzurum’un da ekonomik bakımdan lokomotifi durumunda. Şehrimizin ve bölgemizin kalkınmasında da hiç şüphe yok ki; çok büyük bir pay sahibi olan üniversitemiz, bundan sonra da aynı misyonun temsilciliğini yapmaya devam edecek” diye konuştu.

ESNAFTAN EFKAN ALA’YA SEVGİ SELİ…

İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, rektörlük ziyaretinin ardından Taşmağazalar esnafını ziyaret etti. Çarşı esnafının büyük ilgi gösterdiği Efkan Ala, işyerlerini tek tek ziyaret ederek, esnafla tokalaştı, hal-hatır sordu. Esnafın beklentilerine kulak veren Efkan Ala, seçmenlere 7 Haziran tembihinde bulundu. Ülkenin uzun bir aradan sonra AK Parti hükümetleri sayesinde huzur iklimine kavuştuğunu, sosyal ve ekonomik kalkınma hamlelerinin başladığını vurgulayan Efkan Ala, bu sürecin kesinlikle devam etmesi gerektiğini vurguladı. Efkan Ala, “Son 10 yılda Türkiye çok yol kat etti, çok mesafe aldı. Bu sürecin devam etmesi gerekiyor. Söz konusu olan Türkiye’nin yarınları, hepimizin yarınlarıdır. Bu yüzden AK Parti hükümetinin devamı demek, istikrarın ve kalkınmanın da devamı demek olacaktır” diye konuştu.Ziyaretlerine Tebrizkapı ve Dervişağa semtleriyle devam eden Efkan Ala, bayan seçmenlerinden de büyük ilgi gördü. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le birlikte kapı kapı dolaşan Efkan Ala, çocuklarla ilgilenmeyi de ihmal etmedi.

VATANDAŞLARDAN EFKAN ALA ÖVGÜSÜ

Öte yandan vatandaşlar ise, Efkan Ala’nın Erzurum’un gururu ve yetiştirdiği marka değerlerden birisi olduğunu dile getirerek, “Allah sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanımız Efkan Ala’yı başımızdan eksik etmesin. Biz ülkemizi seviyoruz, yeniden eski karanlık ve çalkantılı dönemleri yaşamak istemiyoruz. AK Parti’nin seçimlerden yine büyük bir zaferle çıkması için elimizden geleni yapacağız” dediler.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25