• BIST 9079.97
  • Altın 2300.797
  • Dolar 32.3298
  • Euro 35.0874
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Erzurum Tercüme Bürosu

Erzurum Tercüme Bürosu
Erzurum Tercüme Bürosu

Erzurum Tercüme Bürosu, ülkemiz illerinden Erzurum'da faal olarak tercüme işlemlerine, bünyesinde bulundurmakta olduğu yeminli tercümanlar ve profesyonel genel çevirmenler ile etkili bir şekilde devam etmektedir. Erzurum Tercüme Bürosuna, dilerseniz Protranslate sitesi üzerinden dilerseniz de Erzurum'da bulunan ofislerimizi ziyaret ederek kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Ülkemiz dahilinde birçok farklı bölgede şubeleri olan ve aynı zamanda bir İnternet sitesi aracılığıyla sürekli olarak sizlerden çeviri işleri alan gözde bir firma olarak çalışmalarına devam etmektedir.

 

Erzurum Tercüme Bürosu Protranslate Ekibi Hizmetleri

 

Erzurum Tercüme Bürosu ekibi, günümüzde bir çeviri bürosunun içerisinde barındırabileceği tüm özellikleri son derece detaylı ve etkili bir şekilde içerisinde barındırmaktadır. Bu özellikler doğrultusunda, dilediğiniz zaman gerek Protranslate sitesi üzerinden gerekse de Erzurum Tercüme Bürosu ofisinden çeviri ekibimize ulaşabilir ve çalışmalara başlayabilirsiniz.

 

Özellikle son dönemde yapılması istenilen çeviriler, medikal, mühendisi ya da hukuki temelli olabilmektedir. Bu hizmetlerin iyi ve etkili bir şekilde yapılması için Protranslate, Erzurum Tercüme Bürosu ekibi iki farklı alanda çevirmen kadrosu oluşturmuştur. Bu kadrolardan ilki, basit herhangi bir resmi kurum ya da kuruluşa gitmeyecek sıradan bir genel çevirmen tarafından yapılabilecek olan çeviri işlerini yapılması üzere oluşturulmuştur. Bu durum, protranslate sitesi bünyesinde genel çevirmenlik olarak geçmektedir. İkincisi ise Profesyonel çevirmenlik olarak nitelendirilmektedir. En büyük özellikleri arasında yeminli tercümanların bulunması ve kamu kurum ve kuruluşlarına verilebilecek olan, resmi şekilde hazırlanılması gereken çeviriler bütünüyle bu alana devredilmektedir.

 

Bunların yanı sıra her türlü tıbbi terminoloji bilgisi olan etkili bir şekilde faaliyetlerine devam eden alanlarında uzman tercümanlar ise yine Profesyonel tercümanlar kategorisinde değerlendirilmektedir. Bunlar yüksek öğretim düzeyinde hazırlanmış olan bilimsel metinlerin, dillerin çevrilmesinde görevalırlar. Bu çevirileri ise yalnızca kendi alanları doğrultusunda yaparlar. Medikal alanında uzman birey, mühendisi bir çeviride kesinlikle görevlendirilmez.

 

Tüm bunların yanı sıra Protranslate ekibi, Erzurum Tercüme Bürosu tarafınca Paraphrasing hizmetleri, ayrıcada editörlük hizmetleri etkili bir şekilde sunulmaktadır. Paraphrasing hizmeti, söz konusu yazının çevirisinin özündeki bilgiyi kaybetmeden başka bir dile çevrilerek yazılmasıdır. Tabi ki yine bu dilde alanında uzman bireylerce bilimsel bir dil olarak kullanılmaktadır.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25