• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • Erzurum 11 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Erzurum Uğur Işılak Konseriyle Coştu

Erzurum Uğur Işılak Konseriyle Coştu
Erzurum Uğur Işılak Konseriyle Coştu

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin, Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği,  "Uğur Işılak  Konseri"nde Erzurumlular, Halk Ozanı Uğur Işılak'ın seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle coştu.

Sanatçı Işılak, Kazım Karabekir Spor Salonu'nda düzenlen konserde, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu, sevenleriyle buluştu. Seslendirdiği milli ve manevi eserlerle salonu dolduran Erzurumlulara eğlence dolu bir akşam yaşatan Işılak'ın konserini, İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Ak Parti Milletvekili Adayları ile İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ünsal Kıraç ve Selami Keskin de izledi.

Böyle anlamlı bir günde konser düzenlediği için Büyükşehir Belelediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür eden Sanatçı Işılak, " Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 170'inci yıl dönümü münasebetiyle Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'in daveti üzerine Erzurum'dayız. Tam 170 yıldır, vatanımızın ve milletimizin huzuru için çalışan polislerimizi kutluyor, şehid düşenleri de rahmetle anıyoruz. Polisimize uzanan o hain elleri birkez daha lanetliyoruz." şeklinde konuştu. Konuşmasında, 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde Milletvekili adayı olduğunu da ifade eden Sanatçı Işılak, " Kıymetli Cumhurbaşkanım ve Kıymetli Başbakanım teveccüh göstererek beni İstanbul 3. Bölge'den aday yaptılar. 30 yıldır sanatımla fikrin ve ideolojinin içerisindeyim. 7 Haziran'da, 4 yıl boyunca, sanatın inceliğini, ruhunu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne taşımak üzere gidiyorum. Meclise, kavgaya değil, sevgiye, birliğe ve beraberliğe gidiyoruz İnşallah." dedi.

Programda, İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala da bir konuşma yaparak, Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü tebrik etti. Salonu dolduran gençlere seslenen Ala, “ Sevgili gençler, Türkiye’yi siz inşa edeceksiniz. Hem de öyle bir inşa edeceksiniz ki, bütün İslam dünyasına, bütün Türk dünyasına, Ortadoğu’ya, her yere örnek olabilecek bir pratiği ortaya koyarak inşa edeceksiniz. Onun için, sizin üzerinizde, şuanda tasavvur edemeyeceğiniz kadar, ağır bir yük var. Neden biliyor musunuz?  50 küsur İslam ülkesinin üretimi, Almanya’nın üretiminin neredeyse yarısı kadar. Bu nedenle, Türkiye’yi, dünyanın ekonomisi en gelişmiş 10 ülkesi arasına kim getirecek? Siz , biz birlikte, ama daha çok siz gençler… Onun için, bu ülkeyi, en büyük ülkeler arasına sokmak, o ihtişamlı tarihimizdeki Osmanlı dönemini, yeniden bu millete yaşatmak gibi ağır bir sorumluluğumuz var. Sizi, bu sorumlulukla baş başa bırakıyorum." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'de yaptığı konuşmada, Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, “Vatanımızın güvenlik ve huzur içerisinde, birlik ve beraberliğini sağlayan bütün polislerimize buradan sevgiler ve saygılar sunuyorum. Tüm polislerimize, teşkilatlarının kuruluşunun 170'inci yıldönümü hayırlı uğurlu olsun. Şehid olan polislerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, ruhları şad olsun." dedi. Konuşmasında gençlere de seslenen Başkan Sekmen, "Sevgili gençler, bu vatan, bu Erzurum sizin. Bu memleket ilelebet yaşayacak, bizlerde hizmet bayrağını sonuna kadar dalgalandıracağız. Başta Erzurum olmak üzere, ülkemize çok güzel hizmetler sunacağız. Bu duygularla sizleri selamlıyor, saygılar sunuyorum.” diyerek, salonu dolduran Erzurumlulara, gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25