• BIST 9079.97
  • Altın 2322.611
  • Dolar 32.345
  • Euro 34.8965
  • Erzurum -1 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Erzurum Valisi Okay Memiş: '.Babalarımız aile ve toplum hayatımızın temel direğini oluşturmaktadır'

Erzurum Valisi Okay Memiş: '.Babalarımız aile ve toplum hayatımızın temel direğini oluşturmaktadır'
Erzurum Valisi Okay Memiş Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Okay Memiş: ''.Babalarımız aile ve toplum hayatımızın temel direğini oluşturmaktadır' dedi.

Okay Memiş mesajında şu görüşlere yer verdi: 
'TOPLUMUMUZUN TEMEL YAPISINI OLUŞTURAN AİLE;   SEVGİ,  SAYGI,  HOŞGÖRÜ VE DAYANIŞMA GİBİ ÜSTÜN DEĞERLER ÜZERİNE KURULMUŞ SOSYAL BİR YAPIDIR

 Bilindiği üzere, her yıl Haziran ayının üçüncü haftası pazar günü “Babalar Günü” olarak kutlanmaktadır. Bu yıl ki “Babalar Günü” 21 Haziran Pazar gününe denk gelmektedir.  Toplumumuzun en önemli özelliklerinden birisi de güçlü aile yapısıdır. Babalarımız aile ve toplum hayatımızın temel direğini oluşturmaktadırlar. Ailesi için her türlü fedakârlığı esirgemeyen babalarımıza hak ettikleri değeri vermek başlıca görevimiz olmalıdır.

Babalık yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce hasletlerden biridir. Aile saadetini kendi mutluluğundan öncelikli gören babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için özveri ve fedakârlıklarla çaba harcamaktadırlar.

Varlıklarıyla bizlere daima güç veren, tecrübeleriyle bizlere her zaman yol gösteren babalarımız, karşılaşacağımız her türlü zorlukta, gölgesine sığınabileceğimiz ulu birer çınar gibidir.  Bizler, sadece bu anlamlı günde değil, inancımız ve kültürümüzün bir gereği olarak,  babalarımıza hürmette kusur etmeden daima gönüllerini hoş tutmalı, saygı ve sevgimizi içtenlikle göstermeliyiz.

Öte yandan, dünyayı etkisi altına alan bu pandemi sürecinde babalarımız, yaş itibariyle, risk grubuna daha yakın olmaları nedeniyle, onları daha çok sıhhat ve sağlıklı görmek umut ve arzumuzla; maske takma, sosyal mesafe ve hijyenik şartlara dikkat edeceklerine yürekten inanıyorum.

 Bu duygu ve düşüncelerle “Babalar Günü’nü” en kalbi duygularla kutlar, sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice ömürler diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25