• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 10 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

ERZURUM’DA 6. İSTİHDAM FUARI DÜZENLENECEK

ERZURUM’DA 6. İSTİHDAM FUARI DÜZENLENECEK
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, tarafından 29-30 Mart 2017 yapılacak 6. Erzurum İstihdam Fuarı ilgili bir basın bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ve Erzurum Ticaret Borsası iş birliği ile 29-30 Mart 2017 tarihinde ''Bu fuarda iş var!'' sloganıyla bir İstihdam Fuarı düzenlenecek. Erzurum Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde yapılacak etkinliğe sektörünün seçkin firmaları katılacak.

Bu yıl 6.’sı düzenlenecek fuarla ilgili Erzurum Valiliği toplantı salonunda bir basın bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda gazetecilere açıklamada bulunan Vali Seyfettin Azizoğlu, “Fuarda Erzurum’un ürünlerinin tanıtımını yapacağız. Ayrıca Erzurum’da istihdam alanında yapılacak olan bu fuar bizim ihracat ürünlerimize de ev sahipliği yapacak” diye konuştu.

Amaçlarının Erzurum’u Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi şehri yapmak olduğunu söyleyen Vali Azizoğlu, şöyle devam etti:

“Düzenleyecek olduğumuz fuar işletmesi olan, fabrikası olan kısacası ürün üretenlerin hem kendi firmalarını tanıtmaları hem de kendi ürünlerini tanıtmaları hem de ürünlerle ilgili piyasayı bilgilendirme amaçları yer alıyor. Bu firmalar kamuoyunda yer sahibi olacakları gibi vatandaşlarında yöresel ürünlerde bilgi sahibi olmalarına imkan tanıyacaklar. Esas amacımız Erzurum’u Doğu Anadolu bölgesinin en büyük sanayi şehri yapmak. Bu fuarlarda halka tanıtım ve bilinçlendirme anlamında bizlere imkan sağlayacak. Ayrıca bu fuarda şehrimize gelecek olan iş adamlarının yatırım olanaklarını sağlamak olacak. Böylelikle şehrimizi önemli bir sanayi şehri haline getirmeye çalışacağız. Cazibe merkezleri de bu konuda bizlere faydalı olacaktır” dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25