• BIST 8970.53
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • Erzurum 6 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Erzurum'da Ak Parti Milletvekili aday adaylarını STK'lara soracak...

Erzurum'da Ak Parti Milletvekili aday adaylarını STK'lara soracak...
AK Parti il Başkanı Fatih Yeşilyurt 25.dönem milletvekili aday belirleme sürecinde Sivil Toplum Kuruluşları (STK) nın katılımıyla gerçekleştirilecek olan temayül hakkında bir açıklama yaptı.

Yeşilyurt ;

''7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili genel seçimlerine yönelik aday tespit çalışmaları devam etmektedir.Bu çerçevede temayül yoklaması ve mülakatlar gerçekleştirmiş olup ,ara komisyon çalışmaları sürmektedir.

Partimiz merkez yürütme kurulu tarafından aday tespit çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının (STK'ların)'da sürece dahil edilmesi konusunda prensip kararı alınmıştır.

İlimizde de Vakıf,Dernek,Meslek kuruluşları ve benzeri bütün STK ların ve bu kuruluşlarda görev yapan yönetim kurullarının (sadece yönetim kurulu üyeleri nin) davet edilerek , 23 Mart 2015 Pazartesi günü Saat:09:30'da Necip Fazıl Kısakürek kültür merkezi'nde STK temayülü yapılacaktır.

Yapılacak temayülde oy kullanacak olan hazirun, kimleri milletvekili olarak görmek istediklerini(6 tercih yaparak)  oy pusulalarına yazmak suretiyle kanaatlerini bildirmeleri sağlanılacaktır.Temayül sonunda oy pusulaları genel merkezimize açılmadan gönderilecektir'' dedi.

 STK 'ların katılımıyla gerçekleştirilecek  temayül programına şehrimizde mevcut tüm STK ları davet edeceklerini belirten Başkan Yeşilyurt ;

''Gerek aday adayı başvuru sürecinde gerek parti içi temayülde gerekse genel merkezimizde  yapılan mülakatlarda  il başkanlığı olarak her aday adayımıza eşit mesafede olduk ve STK lar ile   yapılacak olan bu temayülde de tarafsızlığımızı koruyarak  Erzurum ve AK Parti'miz için en isabetli kararları alarak  bu süreci adil ve demokratik bir şekilde sonlandırmayı hedefliyoruz . Şimdiden tüm aday adaylarımıza ve memleketimize bu sürecin hayırlı olmasını temenni ediyorum'' dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25