• BIST 9079.97
  • Altın 2300.797
  • Dolar 32.3298
  • Euro 35.0874
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Erzurum'da Ölüm Kavşağında Bir Kişi Daha Otobüs Altında Kaldı

Erzurum'da Ölüm Kavşağında Bir Kişi Daha Otobüs Altında Kaldı
Erzurum'da birçok trafik kazasının meydana geldiği ve geçen yıl üniversite öğrencisi Mukadder Yasan'ın da hayatını kaybettiği DGM Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adam, özel halk otobüsünün altında kaldı.

Erzurum'da birçok trafik kazasının meydana geldiği ve geçen yıl üniversite öğrencisi Mukadder Yasan'ın da hayatını kaybettiği DGM Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adam, özel halk otobüsünün altında kaldı. 


Otobüsün altında sıkışarak ağır yaralanan adamı itfaiye ve sağlık ekipleri kurtardı. Yaralı adamı ambulansa taşıyan iki vatandaşın tartışması ise dikkat çekti. 


Kaza bugün saat 13.15 sıralarında DGM Kavşağı'nda meydana geldi. Yunusemre- Üniversite hattına çalışan 25 H 0075 plakalı özel halk otobüsü, kavşaktaki yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışırken 70 yaşlarındaki yaşlı adamı altına aldı. Otobüsün altında sıkışan yaşlı adamı kurtarmak için AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu. Yaklaşık 10 dakika süren çalışmanın ardından kimliği henüz belirlenemeyen yaşlı adam otobüsün altından kurtarıldı. Sağlık ekipleri yaşlı adamı ambulansa taşırken, bu sırada sedyenin taşınmasına yardımcı olan ancak bir süre sonra aralarında tartışma başlayan iki kişi dikkat çekti. Yaralı adam Palandöken Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

BİRÇOK KAZANIN MEYDANA GELDİĞİ DGM KAVŞAĞI TARTIŞMA KONUSU OLDU


Geçtiğimiz yıl Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri Mukadder Yasan'ın hayatını kaybettiği, sınıf arkadaşı Elif Ç.'nin de yaralandığı DGM Kavşağı'nda meydana gelen birçok trafik kazası tartışma konusu oldu. MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde de bir vatandaşa hızla gelen otomobilin çarpması ve yaklaşık 3 metre fırlatması gözlenirken, vatandaşlar DGM Kavşağı'nın 4 taraftan da araç ve yaya geçişi olduğu için çok tehlikeli olduğunu belirttiler.


Vatandaşlar, "Burada birçok kaza meydana geliyor. Sinyalizasyon ışıkları var, yaya geçidi var ancak bazen düzensiz olduğu için karışıklığa neden oluyor. Dönüş yapan otomobiller ile yayalar karşı karşıya geliyor. Bugün de otobüs dönüş yaptı yaşlı adamı fark etmedi ve bir anda altına aldı" dediler.
Öte yandan, olay sonrası otobüs sürücüsü gözaltına alınarak ifade vermek üzere Gürcükapı Polis Merkezi'ne götürüldü. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.
 

  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
      Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25