• BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Erzurumspor Kulüp Başkan Vekili Ünsal Kıraç: "Erzurumspor Tek Yürek, Tek Bilekle Kenetlenmiş Bir Takımdır"

Erzurumspor Kulüp Başkan Vekili Ünsal Kıraç: "Erzurumspor Tek Yürek, Tek Bilekle Kenetlenmiş Bir Takımdır"
Erzurumspor Kulüp Başkan Vekili Ünsal Kıraç, düzenlediği basın toplantısında Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimi olarak tenkite eleştiriye açık olduklarını belirterek, "Erzurumspor tek yürek, tek bilek kenetlenmiş bir takımdır" dedi.

Kulüp Tesislerinde Basın Sözcüsü Zeki Arıcıoğlu, Teknik Direktör Besim Durmuş,Futbol Şube Sorumlusu Kadir Ovat, Başkan Vekili Aydın Erturan, Tesis Sorumlusu Zafer Aynalı, Müfit Öğe’nin da katıldığı kahvaltısı basın toplantısında birlik, beraberlik mesajı verildi.Kulüp Başkan Vekili Ünsal Kıraç, 2015-2016 futbol sezonunda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da gerek yönetimsel olarak gerekse hedefe ulaşma yönünden kararlılık içerisinde olduklarını belirtti. Kıraç, sözlerini şöyle devam ettirdi:"

İSTANBUL VE ERZURUM GRUBU DİYE BİR ŞEY YOKTUR, BİZ ERZURUM’UZ"

"Erzurumspor’a gönül vermiş, Erzurumspor’un başarısını yürekten aşılayan o başarıyı yakalamak için tüm fedakarlıkları göze alabilen bir yönetim oluşturulmuştur. Ne İstanbul grubu vardır? Ne Erzurum grubu vardır? Biz Erzurum’uz. Bunun özellikle altını çizmek istiyorum. Sadece Erzurum sevdalıları yönetim biçimi vardır. Biz yönetimde 31 arkadaş olarak tek yürek olarak hedefe kilitlendik. Bundan hiç bir Erzurumlu hemşiremizin endişesi olmasın, dolayısıyla burada sizlere de çok önemli görevler düşmektedir. Zira başarı ’başaracağım’ diyenlerin kapısını çalar. Bizler kulüp yöneticileri olarak ben ve arkadaşlarım kendi görevlerini en iyi yapan bireyler olarak teknik heyetimiz bunu yakalamak için kendilerini gece-gündüz demeden bu işe adapte olup o başarı uğrunda kendilerini feda edenler olarak Valiliği ile Emniyeti ile tüm esnafı ile tüm taraftarı ile kenetlendiği zaman basını ile birlikte tek bilek olup tek bir hedefe kilitlenirsek göreceksiniz ki Erzurum’un geç kalmış bir kümeye yükselme sevdası bu sezonda inşallah sonuçlanacaktır. "

"TENKİTE, ELEŞTİRİYE KESİNLİKLE KARŞI DEĞİLİZ"

"Adım kadar eminim, yönetimimize, futbolcularımıza, teknik heyetimize, camiamıza sonsuz güvenim olduğunu altını çizerek vurgulamak istiyorum. Hepimiz görevlerini yerine getirmek durumundayız. Nereden gelirse gelsin Erzurumspor’un başarısına en küçük şekilde engel olabilecek bütün olumsuzluklara karşı durmamız gerektiğini vurgulamak istiyorum. Bundan sonra basın toplantısı bir ay da sizlerle bir araya gelerek sportif gelişmelerden bilgilendireceğiz. Değerlendirmelerinizi ise yapıcı bir şekilde yapmanızı istiyoruz. Arkadaşlar tenkite, eleştiriye kesinlikle karşı değiliz. Biz günü gelir ki o eleştiri yapan kardeşimize döner teşekkürümüzü iletiriz. Ama, henüz daha dün yola çıktığımız hak edilmeyen tenkitlerle maruz bırakılmayı hak etmiyoruz. Bu takımı bu yönetim ile birlikte 1. Lige çıkaracağız. İşte geçen hafta Osmanlı spor, 4 yıldızlı Galatasaray’a tokadını vurup geçti. Sporda bunlar olabilecek hadiselerdir. Emin olun ki hiç kuşkumuz yoktur. "

"ADANA’DAN YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRECEK SONUÇLA DÖNECEĞİZ"

"Futbol üç tane skoru olan bir oyundur. Bu hafta Kozan Belediye Adanaspor ’dan yüzümüzü güldürecek sonuçla döneceğiz. Erzurumspor neden 1. Lig’de olmasın. Bu şehirdeki makus talihsizliği hep birlikte yenerek hedefe ulaşacağız. Lig’den gelen futbolcu yok. Tamamı bir üst takımdan transfer edilerek gelen futbolcularımız var. Biz inanıyor ve güveniyoruz. Bizi hedefe götürecek güçlü bir takımımız var. Transfer alımını kapattık. Performanslarında yeni bir araya geldikleri için sıkıntılar olmuştur. Bu takım şampiyon olma yolunda ilerleyecektir."

"ALİ DEMİRHANBİR ERZURUM SEVDALISIDIR"

"Erzurumspor tek yürek, tek bilekle kenetlenmiş bir takımdır. Başkanının adı Ali Demirhan’dır. Bunun ne Erzurum ne de İstanbul grubu vardır. ’Ali Demirhan bir Erzurum sevdalısıdır’ futbol sevgisini biliyorum. Ali Demirhan’ın katkısı mutlaka olacak. Burada herkes sizlerde her birimiz Erzurumspor sevdalısıyız. Yönetimde bulunan değerli kardeşlerimizin bir bölümünün işleri nedeniyle İstanbul’da ikamet ettikleri veya Ankara’da oldukları için yapılan bu toplantı karar doğrultusunda yapılıyor. Ben de olmayabilirdim, bir yönetici arkadaşımız çıkabilirdi. Bu bizim birlikteliğimizin ne kadar kenetlendiğini göstermektedir."

"BU KULÜBÜN KASASINA GİREN HER KURUŞ BAĞIŞTIR, ’BAR’A GİREN SALLANIR’

"Bir gazetecinin yapılan bağışların geri iadesi ile ilgili sorusuna ise, "Erzurumspor tüzüğünde vardır. Yapılan ekonomik hibe katkıları geri dönmez. Hani bir söz vardır, Bar’a giren sallanır.’ Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübünün kasasına giren her kuruş bağıştır. Her hangi bir şey duyarsanız muhatabı benim. Acil ekstra bize yüklü para lazımdır o zamanda olmadığı zaman ’sen borç ver’ bunu geri dönüşümlü ödeyelim bu tamamen ayrı, kasaya giren her kuruş Erzurumspor’a kuruşu kuruşuna bağıştır. Biz diğer kulüplere göre bir tık öndeyiz. Biz amatör kümeden ne futbolcu transferi yaptık ne de 3. Lig’de oynamış futbolcu transfer etmedim. Biz yapılan bütçe ile transfer çalışmasını tamamladık. Kopmadan önümüze bakıyoruz. Bu takım takviye istiyor. ’İlla da şu futbolcu olacak’ denilecekse o zaman hemen alınacak. Tek hedefimiz var oda Erzurumspor’un şampiyon yapmak

"TEKNİK DİREKTÖR DURMUŞ,"YELKEN AÇTIK, BU GEMİ LİMANA YANAŞACAK"

Teknik Direktör Besim Durmuş ise, birlik, beraberlik içinde başarıya ulaşmak için mücadele edeceklerini belirterek,"Büyük bir camianın bulunduğu kulüpte hizmet etmek büyük bir gurur ve onur vericidir. Biz bu işe yelken açtık. Bizim şikayet etme hakkımız yok. Bu işi birlikte göğüsleyerek yolumuza devam edeceğiz. Yelken açtık, bu gemi elbet bir gün limana yanacak" dedi.

32 SUİT ODALI TESİSLER 2016’DA HİZMETE GİRİYOR

Tesislerden Sorumlu Başkan Vekili Zafer Aynalı ise, 3 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kurulacak yeni Erzurumspor Tesisleri’nin 32 suit odalı, saunalı, yüzme havuzu bulunan 3 katlı tesislerinin 2 milyon 744 Liraya mal olacağını ve 2016 yılının Aralık ayanda hizmete gireceğini açıkladı.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25