• BIST 9530.47
  • Altın 2474.131
  • Dolar 32.4547
  • Euro 34.6998
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

ESKİ BAKAN TOGAY GEMALMAZ, ORHAN BULUTLARI ZİYARET ETTİ..

ESKİ BAKAN TOGAY GEMALMAZ, ORHAN BULUTLARI ZİYARET ETTİ..
1989-1991 yılların da kurulan 47’inci Hükümette Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olan Erzurum Milletvekili Togay Gemalmaz, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları makamın da ziyaret etti.

47. hükümetinin Enerji ve Tabii Kaynakları eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Togay Gemalmaz, hemşerileriyle hasret gidermek için Erzurum’a geldi. Çeşitli ziyaretlerde bulunan eski BakanGemalmaz, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları, makamında ziyaret ederek yeni hizmet binasın da incelemeler de bulundu. Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ziyaret sırasında Palandöken’in genel yapısı ile belediye hizmetleri konusunda eski Bakana bilgi verdi. Erzurum’u ve Palandökeni iyi tanıdığını belirten Enerji ve Tabii Kaynakları eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Togay Gemalmaz,”Hiçbir şekilde Erzurum’umuzla bağlarımızı koparmadık bilhassa bağlarımızı daha da güçlendirdik. Erzurum giderek gelişen ve büyüyen bir kent. Bölgesin de her zaman lider şehir olmuştur. Palandöken belediyemizin çalışmalarını ve yatırımlarını gördükçe inanın bir çocuğa bayramlık alırsınız sevinir ya işte ben de öyle seviniyor ve mutlu oluyorum. Bu başarılı çalışmalarından dolayı sayın başkanımız Orhan bulutlara ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

BULUTLAR, ”DEĞİŞİM DEVAM EDECEK”

Palandöken Belediyesinin, yatırımları, sosyal, kültürel, imari gibi birçok alanda yenileme çalışmaları yaptıklarını altyapı ve üst yapı problemlerini de çözdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” 5 merkez mahalleden oluşan Palandöken Belediyemiz daha sonra köy mahalleleri ile birlikte 26 mahalleye dönüşerek yaklaşık 165 bin nüfuslu bir ilçe olduk. Tüm merkez ve köy mahallelerimiz deki birçok eksiğimizi giderdik. Son 8 yılda 75 yeni park yaparak çocukların, gençlerin, ailelerin vakit geçirdikleri alanları oluşturduk. Bir kültür merkezi yaptık ikincisini inşa ediyoruz, 1250 kişilik kapalı spor salonu hizmete girdi. İlçe Emniyet Müdürlüğünü tamamladık, yeni hizmet binamızı halkın hizmetine sunduk. Doğunun en çağdaş ve modern Nikâh Sarayı projesini tamamladık ihale aşamasına getirdik. Birçok çalışmamız büyük bir şevkle devam ediyor Palandöken ilçemizde değişim devam ediyor” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25