• BIST 9524.59
  • Altın 2487.684
  • Dolar 32.5553
  • Euro 34.6917
  • Erzurum 6 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

ESOB’tan kredi protokolü

ESOB’tan kredi protokolü
Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB), İş Bankası ile kredi protokolü imzaladı. Banka, protokol gereği esnafa özel uygun faiz oranlarıyla kredi imkânı sağlayacak.

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Yönetim Kurulu Üyesi ve ESOB Başkanı Rasim Fırat’ın girişimleriyle ‘esnafa özel’ kredi sağlanabilmesi için Türkiye İş Bankası ile protokol imzalandı. Esnaf Sarayı’nda düzenlenen imza törenine ESOB Başkanı Rasim Fırat, İş Bankası Erzurum Bölge Satış Müdürü Mesut Dinçer, Erzurum Bölge Satış Müdür Yardımcısı Barış Şahin, bazı şube müdürleri ve ESOB Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Türkiye İş Bankası’nın ülke ekonomisine her zaman destek verdiğini belirten İş Bankası Erzurum Bölge Satış Müdürü Mesut Dinçer, ESOB’a üye işletmelerin finansman ve nakit yönetimi ihtiyaçlarının uygun şartlarda karşılanması amacıyla protokol hazırlandığını dile getirdi.

Uygun faiz oranları

Hükümetin son dönemde özellikle KOSGEB kredileriyle birlikte esnafın bir nebze de olsa nefes aldığını kaydeden ESOB Başkanı Rasim Fırat, “Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Ekonomimiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara karşı milli seferberlik ruhuyla mücadele etmeliyiz. Biz de Birlik olarak her fırsatta esnafımız yararına olacak türden krediler sağlamak adına zemin hazırlıyoruz. İş Bankası ile imzaladığımız protokol de bunlardan biri. Uygun faiz oranlarındaki kredilerden Birliğimize üye olan her esnaf ve sanatkârımız bu imkândan yararlanabilecek” dedi.

Bu arada protokol kapsamında birlik üyelerine Kredi Garanti Fonunun (KGF) kefil olduğu taksit ödemeli ticari krediler, işyeri kredisi, kadın girişimci kredisi, ticari taşıt kredisi, şehir içi yolcu taşımacılığı kredisi gibi finansman ve nakit yönetimi ürün ve hizmetlerinden uygun faiz oranlarıyla faydalanma imkânı sunuluyor.

 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25