• BIST 9050.24
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • Erzurum 11 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

ETSO YÖNETİMİNDEN, VALİ AZİZOĞLU’NA ZİYARET

ETSO YÖNETİMİNDEN, VALİ AZİZOĞLU’NA ZİYARET
ETSO YÖNETİMİNDEN, VALİ AZİZOĞLU’NA ZİYARET

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanı Saim Özakalın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Hasan Akal, Şevket Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Zeki Adil, Engin Çimen, Muharrem Özdemir ve Vakur Alemdar ile Genel Sekreter Av. Harun Delibaş, Vali Seyfettin Azizoğlu’nu ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dilediler.

Ziyarette ETSO yönetimiyle tanışan Vali Azizoğlu, ilin ekonomisi hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’ten bilgi aldı. Tekman’da 26 yıl önce kaymakam vekilliği yapan, Ardahan’da ise valilik görevinde bulunan Vali Azizoğlu, bölgeyi iyi tanıdığını ifade ederek, Erzurum’da görev yapmaktan mutlu olduğunu söyledi. Bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla olduğu gibi sivil toplum kuruluşlarıyla da koordineli bir şekilde çalışarak, Erzurum’a faydalı hizmetler yapacaklarına inandığını vurgulayan Vali Azizoğlu, şehrin bütün kurumlarının iyi bir diyalog içerisinde olmasının başarılı işlere zemin hazırlayacağını dile getirdi.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik ise, Erzurum’un kalkınması ve gelişmesi adına yapılan her türlü çabaya destek verdiklerini belirterek, “Şehrimiz, turizm, sağlık, eğitim, ulaşım ve hizmet sektörlerinde önemli yatırımların yapıldığı ve artık adından sıkça söz edilen bir il oldu. Erzurum, önüne gelen fırsatları değerlendirmek için gayret gösteriyor. Biz de buna katkı sunmaya çaba gösteriyoruz” dedi.

Erzurum’un ve bölgenin, yeni kabinede Başbakanlık ve önemli bakanlıklarla temsil edildiğini kaydeden Başkan Yücelik, bunun bölgenin kalkınması adına çok büyük bir avantaj ve fırsat olduğuna dikkati çekti. Vali Azizoğlu’nun da bölgeyi iyi tanıdığını ve sıkıntılarını yakından bildiğini anlatan Yücelik şunları söyledi; “Erzurum’un bölgesinde bir cazibe merkezi olması için hepimizin el ele verip gayret göstermesi gerekiyor. Her zaman olduğu gibi bugün de yörenin gelişmesi, kalkınması ve kabuğunu kırması için bölgemize has teşvikler verilmesinin kaçınılmaz olduğunu ifade ediyoruz. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bayramdan sonra bu çalışmalara daha da hız verip hükümete ve ilgili kurumlara çözüm odaklı öneriler sunacağız.”

            

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25