• BIST 9079.97
  • Altın 2318.654
  • Dolar 32.35
  • Euro 34.9565
  • Erzurum 0 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

FİKRET DADAŞ'TAN ERZURUMSPOR YORUMU "TEK GOL 3 PUAN" DERKEN, 3 PUAN UÇTU ..

FİKRET DADAŞ'TAN ERZURUMSPOR YORUMU "TEK GOL 3 PUAN" DERKEN,  3 PUAN UÇTU ..
Gazeteci Fikret Dadaş, BB Erzurumspor'un Karagümrük karşısında ve evinde aldığı mağlubiyeti yorumladı.

Umarım bu takımı ateşleyecek Teknik Direktörü bulurlar. Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Abdurrahmangazi gibi kellemizi koltuğumuza vurup dalacağız lige. Şansımız var.

Erzurumspor, Karagümrük karşısında ilk yarı çok iyi idi . Ömer Şişmanoğlu’nun 44. Dakikadaki golü takımı ateşledi. İlk yarı böyle tamamlandı

İkinci yarıda ise Erzurumspor baskılı başladı, güzel ataklar geliştirdi, pozisyonlar üretti ama kale çizgisi üzerinde kaçan 52 ve 71. Dakikalardaki pozisyonlar var ki herkese saç baş yoldurdu. Atılamayan gollerden sonra maçı izlerken, “gol yiyebiliriz “ endişesi yaşadım. Nedeni de Karagümrük’ün Gruptaki en iyi deplasman takımı olması, koşan genç futbolculara sahip olması ve çok kolay rakip yarı sahasına girebilmeleriydi.

Oyuncu değişiklikleri de rakip Teknik Direktörün gözünü açtı. Defansta uzun toplara müdahale edemeyen Osman’ı alması hata idi, Osman’ı o an maça almak “ kapandım “ sinyalini verdi bile. Hücuma Emrah ı aldık ama, Sissiko yu oyundan aldı hoca. Oysa Sissiko şu anda Erzurumspor’un moderatörü konumunda ve sahada basmadık yer bırakmadı tek kişilik bir ordu gibi.. Yönetimin ara transferdeki en isabetli transferi bana göre.

Erkan Sözeri’nin hamleleri rakip takımın çok iyi bir deplasman takımı olduğunu bilmesine rağmen “ 1 gol 3 puan “ mantığı ile hareket edip, takımı defansa çekmesi oldu. Defansı güçlendireyim derken, rakip takım uzun toplarla defansı geçmeyi başardı. Üç gol de orta alandan kontrataklarla gelişti. Defans ağır kaldı, yetişemedi Karagümrük forvetlerine.. İlerde Pote, zaten ilgisiz tavırları , ağır hareketleri ve sanki zorla sahaya çıkmış gibi ağır çekim hareketlerle bir pozisyon meydana getiremedi .

Goller de yapılan değişiklikler ile birlikte ard arda geldi Dk. 78 - Dk. 83 Sobiech, Dk. 81 Darri (Fatih Karagümrük).. Erzurumspor şoka girdi bir anda. Maç biraz daha uzasa abandone olan Erzurumspor 4 veya 5’ i de kalesinde görebilirdi. En iyi oyuncularından biri kırmızı kart görse de 3 puanın sahibi oldular . Karagümrük ü tebrik etmek gerekir. 1-0 dan oyunu 1-3 ‘e taşıdılar .

Goller leblebi gibi akmaya başlayınca taraftar Erkan Sözeri’yi istifaya davet etti .. Stad inledi istifa sesleriyle. Akıl ve mantık dışı değişimlerle maç gitti. Suç’u Erkan Sözeri’ ye suçu atmak doğru değil. Trabzonspor maçı dönüm noktası idi. İki kulvarda koşturmayalım diye o an haklı gördük ama, Yönetim de en az Erkan Sözeri kadar hatalı değil mi?

Maçtan sonra da Erkan Sözeri yönetimle konuşarak karşılıklı anlaşma sonucu istifa etti. Umarım bu takımı ateşleyecek Teknik Direktörü bulurlar. Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Abdurrahmangazi gibi kellemizi koltuğumuza vurup dalacağız lige.

Altay, Hatayspor’u 2-1 mağlup etmişken, şu anda 3 puan alabilsek 49 yapmıştık. Yapamadık . Altımızdaki takımların hepsi jet hızıyla yaklaşıyorlar A Demirspor,Bursaspor , Karagümrük, Altay Akhisarspor ile fazla bir puan farkımız yok. Soğukkanlı ve sağlıklı düşünüp, sağlıklı konuşalım.

 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25