• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Erzurum 17 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C

Fırat Pasinler'de Destek Turunda

Fırat Pasinler'de Destek Turunda
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Pasinler ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Partili aday, çözüm sürecini tamamlayarak Türkiye’nin önündeki engelleri bir bir kaldırmaya ve yeni , güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceklerini söyledi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarını Pasinler ilçesinde sürdürdü. Fırat, ilk olarak Ak Parti Pasinler ilçe teşkilatını ziyaret etti. Burada partililerle bir süre sohbet eden Fırat, daha sonra ilçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sorunların çözümü için çalıştıklarını ifade eden Ak Partili aday, vatandaşların hizmetin en iyisine layık olduğu bilincinde gece gündüz projeler geliştirdiklerini kaydetti.
Fırat, ilçedeki temaslarının ardından Küçüktüy, Saksı ve Alvar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
‘SÜRECİ TAMAMLAYACAĞIZ’
Abdurrahim Fırat, mahallelerde vatandaşlara yapılacak olan yatırımları anlatarak Erzurum ilçelerindeki büyük dönüşümü de paylaştı. Çözüm sürecini Ak Parti hükümetinin başlattığının altını çizen Fırat, anaların artık göz yaşı dökmediğini dile getirdi. Fırat, ne pahasına olursa olsun süreci tamamlayıp, gençlerin ölmemesi için gayret sarf edeceklerini ve Türkiye’yi artık şaha kaldıracaklarını kaydetti.
Bugün adaylık sürecinde beraber oldukları tüm aday adayları ile birlikte seçim çalışmalrını sürdürdüklerini belirten Fırat:
Biz kişisel kazanımlarımız için değil dava için bu yola çıktık. Çünkü halkın sorunlarına çözüm bulmalıyız. Onların huzuru, refahı için çalışmalıyız dedik. Ve şimdi el ele verek sizler için önemli bir seçime hazırlanıyoruz. Emin olun ki bizler sizin Ankara’da sesiniz olacağız. 7 Haziran’da huzuru karıştırmak ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlere hak ettiği cavebı sizler vereceksiniz.”
Fırat Alvarlı Mahallesi’nde bir taziye evine giderek başsağlığı dileklerinde bulunduktan sonra Hacı Salih Efendi Hz. Türbesini de ziyaret ederek dua etti.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25