• BIST 9433.25
  • Altın 2501.506
  • Dolar 32.5963
  • Euro 34.8063
  • Erzurum 16 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Flaş... Muş'ta İlçe Jandarma Komutanı Şehit Oldu!...

Flaş... Muş'ta İlçe Jandarma Komutanı Şehit Oldu!...
Flaş... Muş'ta İlçe Jandarma Komutanı Şehit Oldu!...

Muş’un Malazgirt İlçe Garnizon Komutanı Arslan Kulaksız uğradığı silahlı saldırısonucu şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde ilçenin mezarlığı yanında meydan geldi. İlçe Jandarma Garnizon Komutanı İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız, eşi ve kızı ile birlikte mesai bitiminde evlerine gittikleri sıra otomobili arıza yaptı. Otomobilden inen Kulaksız, aracını kontrol ettiği sırada kendisini takip eden 2 araç tarafından çapraz ateşe tutuldu. Şahıslar olay yerinden kaçarken, Binbaşı Kulaksız şehit oludu kızı da yaralandı. Kulaksız'ın kızının sağlık durumunun iyi olduğu ve eşinin yaralanmadığı belirtildi. Olay sonrası bölgeye çok sayıda takviye ekip sevk edildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ORG. ÖZEL'İ ARADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muş’un Malazgirt ilçesindeki terör saldırıyla ilgili olarak Genelkurmay Başkanlığından bilgi aldı. 

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, saldırıda ağır yaralanmasının ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Arslan Kulaksız’ın vefatı nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’e taziye dileklerini de iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şehit Binbaşı Kulaksız’a Allah’tan rahmet, ailesine ve TSK camiasına başsağlığı dileğinde bulunduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın saldırıyla ilgili olarak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel’in yanı sıra Muş Valisi Vedat Büyükersoy’dan da bilgi aldığı kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şehit binbaşının saldırıda yaralanan eşi Sibel Kulaksız ile de bir telefon görüşmesi yaptığı, başsağlığı dilediği ve kendisine de geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25