• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • Erzurum 4 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Genç Memur-Sen’den ödüllü mektup yarışması

Genç Memur-Sen’den ödüllü mektup yarışması
Genç Memur-Sen Erzurum İl Temsilciliği, Çanakkale Zaferi ile ilgili Türkiye genelinde ödüllü mektup yarışması başlattı.

Genç Memur-Sen, Türkiye genelinde lise öğrencilerinin “Çanakkale Zaferi” ile ilgili düşüncelerini gün yüzüne çıkarmak amacıyla ‘Ödüllü Mektup’ yarışması düzenliyor.


Genç Memur-Sen Erzurum İl Temsilcisi Yakup Kürşat Aras, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Genç Memur-Sen olarak tarihimizi, kültürümüzü, bizi biz yapan değerlerimizi yeni nesillere anlatmak, anlamak ve yaşamak boynumuzun borcudur diyerek çıktığımız yolda, her sene İstiklal Marşının Kabulü’nün Çanakkale Zaferi ruhunun gençlerle buluşturulması adına düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerimize bu sene de liseli öğrencilerimize yönelik ‘Direnişin Sembolü İstiklal, Destanın Adı Çanakkale’ adlı mektup yarışması düzenleyerek devam ediyoruz. Tüm liseli gençlerimizi ‘Direnişin Sembolü İstiklal, Destanın Adı Çanakkale’ adlı mektup yarışması ile Çanakkale zaferi ile ilgili düşüncelerini gün yüzüne çıkarmak amacıyla düzenlediğimiz ödüllü mektup yarışmasına katılmaya davet ediyorum.” dedi.


Başvurular hakkında bilgi veren Aras, “Başvurular 26 Şubat 2016 tarihine kadar sürecek. Yarışmada birinciye ‘Macbook’, ikinciye ‘Toshiba Notebook i5’, üçüncüye ‘Toshiba Notebook i3’, mansiyona ise ‘iPad Mini’ verilecek. Mektuplar her ilde Genç Memur-Sen İl temsilciliklerine gönderilecek, temsilciliği bulunmayan illerde ise Memur-Sen İl temsilciliklerine veya eğitim-Bir-Sen Şube başkanlıklarına ulaştırılacak. Mektuplar CD’ye; İl-Mektup Adı (Örneğin, Erzurum -Kahramanlar) şeklinde kaydedilmiş olarak bir çıktısı ile birlikte teslim edilecek. İl birincilerinin 4 Mart 2016 tarihinde ilan edileceği yarışmada, Türkiye geneli dereceye girenler mektupların ilanı ise 11 Mart 2016’da yapılacak ve il birincilerinin mektupları kitaplaştırılacak” diye konuştu.
 

  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
      Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25