• BIST 9558.3
  • Altın 2487.933
  • Dolar 32.508
  • Euro 34.8335
  • Erzurum 18 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

HALK GÜNÜNE VATANDAŞLAR BU DEFA TEŞEKKÜR İÇİN GELDİ

HALK GÜNÜNE VATANDAŞLAR BU DEFA TEŞEKKÜR İÇİN GELDİ
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar tarafından Son altı yıldır düzenli bir şekil de Pazartesi ve Cuma Günleri düzenlediği Halk Gününde vatandaşlar bu defa Başkan Bulutlara teşekkür için geldi.

Palandöken Belediyesi Yunus Emre Mahallesi Kayakyolu Semtin de Hacı Osman Efendi Cami ve çevresin de yaptığı peyzaj düzenlemesi nedeniyle bir grup mahalle sakini Halk Gününe gelerek talepler doğrultusun da mahalleye yapılan çalışmalardan dolayı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara teşekkür ettiler. Belediye Encümen odasın da gerçekleşen görüşmede Hacı Osman Efendi Cami Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve emekli imam Ali Rıza Terzioğlu ve mahalle sakinleri katıldı. Ziyaret heyeti adına kısa bir açıklama yapan Hacı Osman Efendi Cami Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Emekli İmam Ali Rıza Terzioğlu, “Mahallemiz ve Camimiz şimdi gerçekten çok güzel oldu. Başkanımızın ve çalışma arkadaşlarının sayesinde daha kullanışlı ve temiz bir cami bahçesine kavuştuk. Eskiden cami bahçemiz asfalt seriliydi. Şimdi ise andız taşı ile kaplandı. Mahallemizin yolları kesme taş ile döşeliyken şimdi sıcak asfalt serildi. Başkanımız Orhan Bulutlara ve ekiplerine Camimiz de, mahallemizde ve sokağımızda yapmış oldukları çalışmalardan dolayı şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

“BÜYÜK YATIRIMLARLA BİRLİKTE GENİŞ HİZMET YELPAZESİNDE TER DÖKÜYORUZ”

Ziyaretten Duyduğu memnuiyetini dile getiren ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Belediye olarak sadece rutin işleri yürütmüyoruz, sosyal, kültürel, sportif çalışmalarımızın yanın da ilçemizin geleceğine yönelik yatırımlar da yapıyoruz. İlçemizde birikmiş sorunlara da çözümler buluyoruz. Öte yandan gerekli düzenlemelere ihtiyaç duyulan cami bahçelerimizle birlikte, eğitim yuvalarımız okullarımız ve parklarımızda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sadece palandökenimizin büyük sorunlarıyla değil, küçük yatırım ve onarımlara ihtiyaç duyulan bölgelerimize de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geniş bir hizmet yelpazesinde yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25