• BIST 9008.92
  • Altın 2281.932
  • Dolar 32.3179
  • Euro 35.0593
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

HARİCİ HARDİSK NEDİR?

HARİCİ HARDİSK NEDİR?
HARİCİ HARDİSK NEDİR?

Bilgisayarlara bir kablo ile bağlanarak veri alış verişi sağlayan cihazlara Harici harddisk denmektedir. Bu cihazlarda istenilen tüm belgeler saklanmaktadır. Bilgisayarların çok doldurulması donma, çökme ve daha sayılabilecek pek çok arızaya neden olmaktadır. Bu yüzden harici harddiskler sayesinden böyle sorunlar ortadan kaldırılmaktadır. İstenilen her türlü bilgi bu cihazlar ile rahatça saklanır. Harici harddisk kolayca bozulan ya da yıpranan cihazlardan değildir. Harici harddiskler 2.5 inç ve 3.5 inç olarak iki gruba ayrılmaktadır. Pek çok markanın ürettiği bu cihazları sitemizden inceleyerek doğru bir tercih yapabilirsiniz.

Harici harddiskler taşınması kolay ve pratik olan bu cihazlar, görüntülerinin yanı sıra büyük işler başarmaktadır. 2.5 inç büyüklüğünde olan modelleri en çok tercih edilenlerdir. Herhangi bir güç beslemesine gerek kalmadan sadece bir kablo yardımı ile istenilen tüm belgelerin alınmasını sağlayabilirsiniz. 3.5 inç büyüklüğüne sahip cihazlara baktığımız da ise taşınması da oldukça zahmetlidir. Özellikle büyük harici harddiskler sayesinde televizyona bağlayıp film izleme keyfine sahip olabilirsiniz.  Farklı marka ve modeller ile karşınıza çıkan cihazların özelliklerini inceleme şansı sizleri beklemektedir. Site üzerinde iki büyüklükteki cihazları da görebilirsiniz.

Sitemiz üzerinden İstediğiniz harici harddiskin özellikleri kendiniz belirleyerek detaylı bir arama yapabilir, bunun yanı sıra her markadan seçebileceğiniz pek çok modelin karşınıza gelmesini sağlayabilirsiniz. Mağazalardan gelen fiyat tekliflerini de ürünleri seçerken ayrı olarak değerlendirmeniz gerekir. Belirlediğiniz ürünü daha uygun fiyat avantajları ile satın almak için mağazaya gidebilirsiniz.  Beğendiğiniz ürünlere yorumlar yapabilir, hatta ürünlerin özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Sitemizden direk arama kısmından uğraşmak yerine http://www.bilio.com/tasinabilir-harici-disk-c3103/ linkini tıklayarak harici harddisk modelleri ile karşılaşabilirsiniz. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25