• BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

İbrahim Erkal Otoparkta Baygın Bulundu! Durumu Ciddi

İbrahim Erkal Otoparkta Baygın Bulundu! Durumu Ciddi
Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal, Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı. Erkal'ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Şarkıcı  İbrahim Erkal,  Maltepe Başıbüyük'te bulunan evinin otoparkında baygın halde bulundu. Sitenin güvenlik görevlisi tarafından fark edilen Erkal, durumun sağlık ve polis ekiplerine bildirilmesinin ardından  Kartal Dr.  Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Yapılan ilk müdahalenin ardından Erkal, yoğun bakıma alındı. Haberi alan Erkal'ın yakınları hastaneye akın etti.

 

DURUMU CİDDİ

Erkal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Baygın halde bulunan  İbrahim Erkal'ın sağ arka kulağının altında bir de yırtık olduğu tespit edildi.

 

TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDEN ÖZEL BİR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

İbrahim Erkal, tedavi gördüğü  Kartal Dr.  Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden alınarak başka bir hastaneye sevk edildi. Daha sonra ilk müdahalenin ardından uyutularak  Beşiktaş  Ulus'taki özel bir hastaneye kaldırıldı.

 

İBRAHİM ERKAL KİMDİR?

50 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu  İbrahim Erkal Erzurumludur.  1984 yılında İbrahim Güzelses adıyla "Sarhoş Baki ( Erzurum Türküleri)" adlı ilk albümünü çıkardı. Fakat sesini duyuramadı. 1994 yılının ilk ayında kendi adıyla çıkardığı ilk albümü Tutku adlı albümünü yayınladı. Bu albümle sesini duyurmayı başardı ve müziğiyle insanların ilgi odağı oldu. 1995 yılının ilk aylarında Sıra Bende/Aklımdasın adlı ikinci albümünü yayınladı. Albümdeki, "Sevmesende Olur" ve "İnsafsız" gibi şarkılar ön plana çıktı. 1996 yılının yaz aylarında üçüncü albümü Gönlünüze Talibim çıkmıştır. Albümün çıkış parçası olan "Unutmayacağım" yayınlanmıştır ardından ikinci parça "Canısı" yayınlandığında albüm büyük bir patlama yaşadı. Albüm listelere girdi ve satışları oldukça yükseldi. Albümdeki bir şarkı hariç hepsinin sözü  İbrahim Erkal'a aitti. Daha sonra albümden "Erzurum'a Gel" adlı şarkı yayınlandı.

 

  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
      Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25