• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 17 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

İç Çamaşırı Seçerken

İç Çamaşırı Seçerken
İç Çamaşırı Seçerken

Günün rahat geçmesi için her kat kıyafetin özenle seçilmesi gerekir. Giyilen her kıyafet hareket rahatlığı açısında önemli arz eder. Çok geniş bir pantolondan çok dar bir külotlu çoraba sıkan bir atletten geniş gelen bir küloda kadar her kıyafet katı günün rahat geçmesine etki eder. Bu sebeple kıyafetlerin beden uygun ölçülerde olmasına dikkat etmek gerekir. Ayrıca iç çamaşır seçimi yapılırken bu duruma ek olarak, hatta bu durumdan da önce, sağlıklı olman ürünlerden tercih etmek gerekir. İç çamaşırları ten ile sürekli temas halinde olan tek kıyafettir. Bu sebeple doğru ürünleri kullanmak sağlık problemleri yaşamamak için önemlidir.

Yüzde 100 Pamuk Ürünler Seçilmeli

İç çamaşır öncelikle yüzde 100 pamuk olan ürünlerden seçilmeli. İnsan tenine en uygun kumaş türü pamuktur. Hem hava alır hem ter benzeri sıvıları emerek içinde hapseder hem de yumuşaktır zedeleme yaratmaz. İç çamaşırının bel kısmında yer alan lastikli bölüm, çamaşırın bedene dar gelmesinden dolayı, sıkma yapabilir, bu da ilerleyen süreçte deri hastalıklarına ve yağ ve kas dokusunun zarar görmesine neden olabilir.

Sütyen seçilirken de yine sıkmamasına ve lastikli kısımları tene direkt olarak temas etmemesine özen gösterilmeli. Özellikle cildi hassas olanlar bu gibi durumlara fazladan özen göstermeli. Fanilalarda da yüzde 100 pamuk olanlar tercih edilmeli. Özellikle soğuk havalarda kurtarıcı bir ütün olan fanilalar dışarıdan gelen soğuğun direk olarak tene temas etmesini önleyerek hastalıklardan korunmak konusunda oldukça faydalı bir çamaşırdır. http://camasircity.com/ic-giyim internet adresi hem sağlıklı hem de estetik ürünleri incelemek ve sipariş vermek isteyenler için ideal adreslerden.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25