• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

IceGraft Saç Ekimi Tekniğinin Diğer Tekniklerden Farkı Nedir?

IceGraft Saç Ekimi Tekniğinin Diğer Tekniklerden Farkı Nedir?
IceGraft Saç Ekimi Tekniğinin Diğer Tekniklerden Farkı Nedir?

IceGraft saç ekimi tekniği, FUE’nin modern bir alt dalıdır. Diğer tekniklerden farkı; donör bölgeden çıkarılan saç köklerinin soğuk pedlerde bekletilmesidir. Soğuk pedlerde bekleyen saç kökleri hücre ve doku kaybına uğramadığı için daha canlı kalır.

Donör bölgedeki deriden çıkarılan saç köklerinin belirli bir sıcaklığı var. Saç köklerinin bu sıcaklıkta kalması, hücre kaybına neden olur. Hücre kaybı nedeniyle canlılığını kaybeden saç kökleri kullanılamaz hale gelir. Diğer saç ekimi tekniklerinde saç kökleri soğuk solüsyonda bekletilir.

Saç kökleri güçsüz olan kişiler için IceGraft tekniği idealdir. Emphair Saç Ekim Merkezinde uygulanan bu teknikte saç ekimi implante yöntemiyle yapılır. Emphair uyguladığı yüksek teknolojili ekip yöntemleri ile herkesin saç sorununu çözmesine yardımcı olur.

IceGraft Saç Ekimi Tekniği Herkese Uygulanabilir Mi?

Saç ekimi operasyonu yaptırmak için herhangi bir sağlık problemi olmayan herkes IceGraft yöntemi ile saç ektirebilir. Bunun yanı sıra yeterli miktarda donör saç kökünün de bulunması önemlidir. IceGraft, hem kadınlara hem de erkeklere uygulanabilir. Bu yöntemde, saç köklerinin soğuk pedler yardımıyla soğutulması, saç kökleri üzerinde antienflamatuar etkisinin oluşmasını sağlar. Soğuk halde ekilen saç kökleri, vücut sıcaklığına kısa sürede uyum sağlar.

Ayrıca saç köklerinin soğuk olarak ekilmesi, ekim işleminin yapıldığı bölgede kızarıklık oluşmasını da engeller. Donör bölgesinde kısıtlı miktarda saç kökü bulunan kişiler, Emphair Saç Ekim Merkezi gibi kaliteli hizmet veren merkezlerde IceGraft tekniği ile doğal saçlarına yeniden kavuşabilir. IceGraft tekniğinde saç kaybı minimum seviyededir. 

IceGraft Saç Ekiminden Sonra Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

IceGraft yöntemi ile yapılan saç ekimi operasyonundan sonraki ilk birkaç gün kafa derisinde aşırı hassasiyet hissedilebilir. Bu durumun fazla rahatsız edici olmaması için doktorun önerdiği ilaçları kullanmak faydalı olur. Aktif çalışma hayatı içinde yer alıyorsanız, 2 ile 5 gün arası dinlenmeniz ve bu süreci stressiz geçirmeniz önemlidir. Operasyondan sonraki günlerde ekilen saç kökleri kafa derisine tutunmaya çalışır.

Saç köklerini olumsuz etkilememek için bu süreçte yorulmamaya özen göstermek gerekir. Spor, hamam, sauna, deniz, havuz gibi aktivitelere 2 hafta ara vermek faydalı olur. Bunların yanı sıra ilk yıkamadan itibaren her gün saçları ve saç derisini yumuşak hareketlerle yıkamak önemlidir. Saç derisinde oluşan kabuklanmalar ancak düzenli yıkama ile kaybolur.

Emphair Saç Ekim Merkezinde IceGraft yöntemi ile saç ektiren kişiler hem operasyondan hem de merkezin hizmetlerinden maksimum seviyede memnun kalır. Başarılı bir saç ekim süreci geçirmek istiyorsanız, Emphair Saç Ekim Merkezi size aradığınızdan daha fazlasını sunacaktır. Firmanın bu yüksek teknolojili yöntemi hakkında bilgi edinmek için de https://www.emphair.com/tr/icegraft-sac-ekimi/ sayfasını inceleyebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25