• BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

İL BAŞKANI YEŞİLYURT BAŞBAKAN VE PARTİLİLERLE İFTAR AÇTI

İL BAŞKANI YEŞİLYURT BAŞBAKAN VE PARTİLİLERLE İFTAR AÇTI
AK Parti Genel Merkezi, Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım Başkanlığında kuruluşundan bugüne kadar AK Parti’de görev yapan il başkanlarıyla iftar programında bir araya geldi.

ATO Congresium,’da gerçekleşen programa, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt’da katıldı.

İftar öncesinde partilileri selamlayan Başbakan Binali Yıldırım, kurucularıyla, ana kademeleriyle, gençlik ve kadın kollarında görev alan arkadaşlarıyla birlikte iftar sofrasında olmaktan büyük bahtiyarlık duyduğunu belirtti. Yıldırım, "Köklerimizle, dallarımızla, eserlerimizle AK Parti adlı büyük çınar işte burada. Hoş geldiniz. AK Parti’yi beraber kurduk, bugünlere beraber getirdik. Allah’a hamdolsun, şükürler olsun." ifadesini kullandı.


Türkiye’ye umut olacak bir siyasi hareketin bir neferi olarak büyük onur duyduğunu dile getiren Yıldırım, şöyle devam etti: "Büyük davamıza yaptığınız çok önemli katkılar için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. AK Parti bir insanlık hareketidir, AK Parti demokrasinin yara aldığı bir dönemde bütün insani değerleri savunmak, korumak için yola çıkan hareketin adıdır. 14 Ağustos 2001 tarihinde AK Parti’nin rotasını bu büyük millet belirlemiştir. O gün bugün milletimizle aynı istikamette yol almaya devam ediyoruz."


"Küçük düşünseydik bir zümre partisi olmaya mahkum olurduk, küçük düşünseydik bir bölgeye hitap ederdik, küçük düşünseydik toplumun bir kesimi bize ’yeter’ derdi." görüşüne yer veren Yıldırım, AK Parti hareketinin bütün Türkiye’ye, 79 milyona, 780 bin kilometre vatan toprağının her tarafına hitap ettiğini vurguladı.


AK Parti’nin en büyük özelliğinin Türkiye’nin tamamını kucaklaması, bütün millete hizmet etmesi olduğuna dikkati çeken Yıldırım, "Ayrımcılık yapanın AK Parti saflarında asla ve asla yeri olamaz. Küçük düşüren, bencillik yapan, menfaatlerini memleket menfaatinin, parti davasının üstünde gören, bu hareketin içinde asla yer bulamaz. AK Parti davası 79 milyon vatan evladımızın hukukunu korumaktır. AK Parti’nin kurucu ilkesi Türkiye’nin birliği, beraberliğidir." diye konuştu.


DERDİMİZ TÜRKİYE’Yİ BÜYÜTMEK


Başbakan Yıldırım, AK Parti’nin Türkiye’de demokrasinin teminatı olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti: "AK Parti teşkilatları da demokrasimizin en önemli araçlarıdır. Zira AK Partimizi, Türkiye’nin her yerinde vatandaşlarımızın hissiyatı olduğu gibi siyasete de taşıyan teşkilatlardır. AK Parti yönetimi, MKYK’sı, MYK’sı, genel başkanı, yardımcıları, bakanları, milletvekilleri, teşkilatımızın her kararlarında rızasını almak zorundadır. Kadın kollarımız Türkiye’deki bütün kadınların, bütün ailelerin sorumluluğunu omuzlarında taşır, gençlik kollarımız Türkiye’deki bütün gençlerin sorumluluğunu omuzlarında taşır. Türkiye’nin bütün üniversitesindeki gençler, fabrikalarındaki gençler, atölyedeki gençler bizim gençlerimizdir. Bizim siyasetimiz vatandaşın emrinde olmak, vatandaşın hizmetinde olmaktır. Yeni dönemde aşkımızı tazelemiş olarak yeniden Türkiye’nin hizmetinde olmanın bahtiyarlığını hep birlikte yaşıyoruz. Derdimiz, davamız Türkiye’yi büyütmek, birlikte büyümektir. Meselemiz, vatandaşımızın huzuru, güveni ve kardeşliğidir."

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25