• BIST 9079.97
  • Altın 2323.809
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9399
  • Erzurum -1 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Ilıca Termal Tesisleri Silbaştan…

Ilıca Termal Tesisleri Silbaştan…
Aziziye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ilıca Termal Tesisleri kapsamlı bir şekilde tadilattan geçirilerek, göz kamaştırıcı bir görünüme kavuşturuldu.

Tesislerin kaplıca bölümü baştan aşağı yenilendi, havuzlar genişletildi, hamam ve saunadan soyunma kabinlerine kadar kapsamlı yenilikler gerçekleştirildi. Yeni oluşturulan kafeterya bölümüyle müşteri memnuniyetinin en üst seviyeye çekilmesi amaçlandı. Havuz kenarlarına koyulan şezlonglar tam not alırken, müşterilerin en fazla şikayetçi olduğu suyun soğukluğu sorunu da havuzda yalıtım ve suyun kaynağına müdahale edilerek giderildi.

TERMAL TESİSLER ÇAĞDAŞ GÖRÜNÜMEKAVUŞTU

Aziziye Belediyesi’nin Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’na (KUDAKA) sunduğu ve 303 proje arasında birinci olan “Aziziye Termal Kampüs Alanı Modernizasyonu ile Turizme Termal Katkı Projesi” kapsamında termal tesisler silbaştan yenilendi. Konforu, hijyeni ve müşteri memnuniyetini esas alan yönetim anlayışıyla halka hizmet sunan termal tesisler, kaplıca bölümünde yapılan kapsamlı revizyonla yeni bir çehreye büründü. AziziyeBelediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “İlçemize, hemşehrilerimize ve müşterilerimize yakışır, termal turizmde marka olacak bir tesis oluşturduk.” dedi.

BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

KUDAKA’nın 2015 Yılı Mali Destek Programı kapsamında belediyece hazırlanan “Aziziye Termal Kampüs Alanı Modernizasyonu ile Turizme Termal Katkı Projesi”nin kabul edildiğini hatırlatan Başkan Orhan, projenin toplam bedelinin 620 bin 838 lira olduğunu ve bunun yarısının hibe verildiğini kaydetti. Belediye kaynaklarının yanısıra çeşitli kurumlardan alınan hibe desteklerle de, ilçeyi yaşanabilir örnek bir kent kimliğine kavuşturmak istediklerinin altını çizen Başkan Orhan, “Hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyor, ilçemizi yaşanabilir, termal turizmde marka değerler arasına sokmak istiyoruz. Bu konuda attığımız somut adımlardan birisi de termal tesislerimizi kapsamlı bir şekilde tadilattan geçirerek, müşteri memnuniyetini esas alan bir hizmet vizyonuna kavuşturmak oldu.” diye konuştu.“

SU SOĞUK” ŞİKAYETLERİ BİTTİ

Yapılan tadilatta termal tesislerin artık daha hijyenik, daha konforlu ve daha estetik bir görünüme kavuştuğuna vurgu yapan Başkan Orhan, “Havuzlardan, hamama ve saunaya, kafeteryadan soyunma kabinlerine kadar tesislerimiz yenilendi diyebiliriz. Havuzlar genişletildi, suyun soğuk olduğu yönündeki şikayetler üzerine kaynaktan başlayarak havuzlarda da bir dizi düzenlemeler yapıldı. Artık müşterilerimizi beş yıldızlı bir tesis ve hizmetle karşılıyoruz. Hizmet kalite ve standartımızı daha da yükselttik. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.Başkan Orhan, termal tesislerin ardından otel bölümünde de kapsamlı bir tadilat için proje çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25