• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Erzurum 0 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

ILICALI: 'MİLLİ EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN'

ILICALI: 'MİLLİ EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN'
Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ilıcalı: “Bütün dünya çocuklarının kaynaşıp arkadaş olduğu, insanlığın temelinin atıldığı ve sevginin doyasıya yaşandığı gün olan 23 Nisan bayramı kutlu olsun” dedi.
Milletvekili Prof.Dr. Ilıcalı, 23 Nisan 1920 tarihinde milli irade ile kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisinin tarihimizde çok önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti. 23 Nisan çocuk bayramı olmanın yanı sıra Ulusal Egemenlik bayramı olduğunun da altını çizen Ilıcalı; “Tarihimizde büyük yaralar açan Kurtuluş Mücadelemizin en zor günlerinde milletimizin iradesinin tecellisiyle kurulan, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 96. kuruluş yıl dönümünü büyük bir onur ve mutlulukla kutluyoruz. 23 Nisan 1920 demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı tarihtir.  Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeleri milli egemenliğin kuruluşunu dünyada hiçbir yerde görülmeyen bir duygu ve anlayışla yarının büyükleri olan çocuklarımıza armağan etmişlerdir. Türk milletinin yegâne çocukları emin ve kararlı adımlarla ilerleyerek atalarımızdan aldığı emaneti daha ileriye götürmeye, güçlü bir Türkiye idealine ulaşmak için büyük bir azimle çalışmaktadır. Bu uğurda sevgili çocuklarımız çağın gereklerine uygun olarak kendilerini yetiştirip ülkemizin bayrağını dünyanın her yerinde saygı ile taşıyacağına, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne Cumhuriyetimizin tüm değerlerine sahip çıkacaklarına inancımız ve güvenimiz tamdır. Tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde kardeşlik duygularıyla, her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır. Yarınımızın teminatı olan çocuklarımıza yarının gözüyle bakalım ki yarınlarımız her zaman aydınlık olsun. Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugünümüzü ve yarınlarımızı aydınlatan  çocuklarımızın bayramını en içten duygularımla kutluyor, Bütün dünya çocuklarının kaynaşıp arkadaş olduğu ve sevginin doyasıya yaşandığı nice 23 Nisan’lar diliyorum. " şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25