• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

KALP KRİZİ GEÇİREN ÜNLÜ İŞADAMI MUSTAFA KOÇ HAYATINI KAYBETTİ!

KALP KRİZİ GEÇİREN ÜNLÜ İŞADAMI MUSTAFA KOÇ HAYATINI KAYBETTİ!
Koç Holding'in patronu Mustafa Koç, kalp krizi geçirdi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, kalp krizi geçirdi. Ünlü işadamı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İş dünyasının önemli ismi Mustafa Koç (56), sabah saatlerinde spor yaparken rahatsızlandı. Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Koç'un kalp krizi geçirdiği belirlendi. Doktorlar uzun süre Koç'a müdahale etti. Koç, buradan helikopterle Özel Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada da doktorlar müdahaleye devam etti ancak Koç, tedaviye cevap vermeyerek hayatını kaybetti.


Beykoz Devlet Hastanesi'nden yapılan ilk açıklamaya göre Mustafa Koç, bu sabah spor yaparken fenalaşarak yere yığıldı. Koç'a ilk müdahaleyi yakın koruması ile birlikte spor hocası yaptı. Ardından Beykoz Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılılan 56 yaşındaki Koç'un durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Koç'un yapılan kalp masajına uzun süre cevap vermediği iddia edilirken müdahaleden 2 saat sonra yapılan ikinci açıklamada "yapılan müdahale ile hayata döndürüldü" denildi. Buradaki müdahalenin ardından Koç, kendi özel doktorlarının refakatinde Beykoz Devlet Hastanesi'nden alınarak helikopterle Koç Grubu'na bağlı Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesi'ne götürüldü.

İşte Beykoz Devlet Hastanesi'nin açıklamasının tamamı:

 
 

Sayın Mustafa Koç için acil 112 ekibi çağrılmış. 15 dakika sonra Beykoz Devlet Hastanesi aciline saat 08.10 da ulaştırılmıştır. Hasta ilk geldiğinde siyanoze, asistoli halinde idi, acilen entübe edilerek resusitasyon başlandı. 1 saat sonra Amerikan Hastanesi'nden gelen kendi doktor ekibiyle birlikte, kalp akciğer pompasına bağlanarak saat 10.10 da hastanemizin acilinden ambulansla alınarak helikopterle Amerikan Hastanesi'ne sevki sağlandı.

Bu açıklama ne anlama geliyor ?

Tıbbi terimlerle yapılan bu açıklamaya göre Koç hastaneye getirildiğinde kan dolaşım bozukluğunun göstergesi olan fiziksel işaretler vardı. Duran kalbin çalıştırılması için kalp masajı yapıldı ve kalp atışı ile solunum desteği verildi.

AMERİKAN HASTANESİ'NDEN "ÖLÜM" AÇIKLAMASI

Kısa açıklamada doktorlar şöyle konuştu: "Mustafa Koç'u hem Beykoz Devlet Hastanesi'nde hem de Amerikan Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybettik. Evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda kendisini kaybettik."


 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25