• BIST 9092.87
  • Altın 2324.401
  • Dolar 32.3603
  • Euro 34.9324
  • Erzurum 6 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Kamil Aydın: "Hükümetin Vaatlerinin Takipçisiyiz"

Kamil Aydın: "Hükümetin Vaatlerinin Takipçisiyiz"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, MHP İl Başkanı Bülent Yazıcı ve beraberindeki heyetle birlikte İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez’i ziyaret etti. Samimi ortamda gerçekleşen karşılıklı görüş alışverişinde, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Ülkede son günlerde yaşanan süreci endişe ile izlediklerini ifade eden MHP Milletvekili Prof. Dr. Aydın, “Terör olayları canımızı yakıyor. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bugün mezhep ve etnik temelli yaşanan terör olayları ile tehlikeli bir yol izlenmektedir. Terörün her türlüsü lanetlenmeli ve yok edilmelidir” dedi.

“BÜROKRATİK ENGELLER KALDIRILMALI”

Erzurum’daki yatırımcıların önünün açılması gerektiğini belirten Aydın, “Erzurum’daki müteşebbislerimizin önü açılmalıdır. Esnaf ve KOBİ desteği veriliyor ancak yenilere verilirken eskilere verilmiyor. Az kalkınmış bölgeye çok imkan temin edilmelidir. Bu doğrultuda göçün de önlenebilmesi için bürokratik engeller kaldırılmalıdır” diye konuştu.

“VAATLERİN TAKİPÇİSİYİZ”

Hükümetin vaatlerinin takipçisi olduklarının altını çizen Kamil Aydın, “Hükümet bir takım vaatlerde bulundu. Bizler de vatandaşlarımız için bu vaatlerin takipçisiyiz ve olmaya devam edeceğiz. Yüksek hızlı tren Erzurum’a kadar gelecek denildi daha bir şey yok. Başbakan’a burada hafif raylı sistem sözü verdirildi daha temel atılmış değil, bunların takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ise ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek Prof. Dr. Kamil Aydın’a teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25