• BIST 9051.7
  • Altın 2298.322
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.1126
  • Erzurum 10 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Kanvas Tabloların Sağladığı Görsel Ayrıcalıklar

Kanvas Tabloların Sağladığı Görsel Ayrıcalıklar
Kanvas Tabloların Sağladığı Görsel Ayrıcalıklar

Evinizin veya iş yerinizin duvarlarında,  kendi tarzınıza özgün ve her çeşit tasarıma açık kanvas tablo modelleri sayesinde hoş bir atmosfer sağlayabilirsiniz. Eskiye nazaran gelişmiş teknoloji sayesinde bol çeşitli alternatiflere bürünen kanvas tablolar, dileyene manzara dileyene mutlu günlerinizi hatırlatan fotoğraf kareleri sığdırmak mümkün. Birbirinden farklı boyut ve çerçevelerde üretilmekte olan kanvas tablo çeşitlerinin elde ettiği başarı ise, bol çeşitli modellerle harmanlanmaktadır.

 

Evinize alacağınız bir kanvas tablo için ilk olarak duvarların rengiyle olan uyumu test etmeniz, size ve evinize görünüm ve zerafet açısından oldukça yarar sağlayacaktır. Kişiye özel tasarlanmış bir ya da birkaç fotoğraftan oluşacak kanvas tablolarda, takvim, mozaik ve saatli gibi bol çeşitli tercihlerde bulunabilirsiniz. Fotoğraflarınızın yanı sıra, birbirinden başarılı sanatçıların klasikleşmiş yağlı boya eserlerini de kanvas tablolarınıza taşıyabilir ve bu sayede de evinize olabildiğince bohem bir atmosfer sağlayabilirsiniz. Boyut ve ebatlarını duvarlarınızın genişliğine göre tasarlayıp satın alacağınız tablolarda özel bir görünümün keyfini mutlulukla çıkartabilirsiniz.

 

Farklı tematik özelliklere sahip kanvas tablo modelleri ile eviniz, iş yerleri ve tercihe göre şekillenen hediyeleriniz ayrı bir öneme bürünebilir. Her çeşit özellik ve boyutlara sahip olan, kişiye özel tasarımlarıyla da dikkat çeken kanvas tablolar için modern zamanların en özel çerçevelikleri tanımı yapmak pek de yanlış olmaz. Sevdiklerinize ve en önemlisi de kendinize mutluluk katmak adına http://www.evmora.com/kanvas-tablo adresinden, kaliteli ve ayrıcalıklı kanvas tablo edinmeniz tavsiye edilir.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25