• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • Erzurum 10 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

KAR, BUZ, SİS DEMEDEN ILICALI YOLLARDA

KAR, BUZ, SİS DEMEDEN ILICALI YOLLARDA
Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Ak Parti İl yönetimi üyeleri, Erzurum’un güney ilçeleri Ak Parti Tekman, Hınıs, Karaçoban ve Karayazı İlçe Başkanlıklarına ve ilçenin kaymakamlarına ziyarette bulundu.

Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Ak Parti İl yönetimi üyeleri, Erzurum’un güney ilçeleri Ak Parti Tekman, Hınıs, Karaçoban ve Karayazı İlçe Başkanlıklarına ve ilçenin kaymakamlarına ziyarette bulundu. Ziyarette ilçelerin sıkıntıları üzerine duruldu.

İlçe yönetim üyeleri ve yöre halkı tarafından coşkuyla karşılaşan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı seçimden sonra ilçelerde yapılan çalışmaları yerinde gözlemlemek amacıyla ilçeleri tek tek gezdi. Mustafa Ilıcalı ilçelerde mevcut olan birçok eksikliğin zamanla giderileceğini belirterek devletin ve ilgili kuruluşların desteğini istedi.

Tekmanlılar Tünel İstiyor!

Milletvekili Mustafa Ilıcalı ve Ak Parti İl yönetimi AkParti Tekman İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Tekman Kaymakamı Lütfullah Ün’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Tekman’ınsorunlarını milletvekiline aktaran ve çözüm ricaeden Kaymakam Lütfullah Ün şunları söyledi:”

Soğuk ve kurak geçen bu kışmevsiminde halkımızın sorunlarına çözüm üretme konusunda devletten yardım istedik. İlçemiz de genel olarak genç kesim işsiz, telefon ve internet alt yapısı zayıf, 150 öğretmen açığı var, din görevlisi, çocuk ve kadınhastalıkları doktoru yok. Bu eksikliklerin giderilmesi için vekillerimizin ve devletimizin desteğini talep ediyorum”dedi.

Ulaşım Duayeni Mustafa Ilıcalı, henüz proje aşamasında olan ve Tekman’ın ulaşım problemini yüzde 50’ye indirecek olanTekman Tüneli Projesinin üzerinde duracağını belirtti.

Verilen Vaatler Hayat Buluyor!

Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı AkParti Hınıs teşkilat üyeleri ve vatandaşları tarafından ilgiyle karşılandı. AkParti’ninyeniyasaçalışmalarındanbahsedenmilletvekiliHınısİlçeBaşkanlığındaşucümlelerikullandı: “ Birçokyasaçıkıyorvebuyeniyasalarlaverilenvaatlerhayatbuluyor. BundansonraErzurum’averilenvaatlerigöreceksiniz. EnönemlisorunTerörsorunudur. Hükümetimizgerekliadımlarıatıyor.İnşallahbubeladankurtulacağız.BölgeselKalkınmaPlanlarıdevamedecek. Terörbizimhalkımızıkorkutamaz.”dedi. Milletvekili Mustafa Ilıcalıvepartiyönetimiilçebaşkanlığındanayrılarak, HınısKaymakamıBülentAy’ımakamındaziyaretetti.

Mustafa Ilıcalı Hınıs’ta bir çeşit deri hastalığı olan Epidermolysis Bullosa(EB)’a yakalanan AbubekirÇelik adlı çocuğun tedavisinde maddi ve manevi olarak yardımcı olacağını belirtti.

Karaçoban Gençlik Merkezi İstiyor!

Ak Parti Karaçoban İlçe Teşkilatını ziyareteden Mustafa Ilıcalı ilçenin eksiklerini dinleyerek not aldı. Karaçoban İlçe Başkanı Belediyenin eksik yaptığıçalışmaları; “Karaçoban İlçe merkezine gitmek için Sarıveli Mahallesi’nden ana yola çıkan bir taliyol var. Vatandaş bunu kullanmak zorunda. Burada da her hangi birışıklandırma ve levhalandırma çalışması yapılmamış. Yılda en az 5 6 kaza meydana gelmektedir burda. Gerekli önlemleri belediye ne yazık ki almıyor. Bu konuda vekilimizin ve Büyükşehir Belediyesinin desteğini arzediyorum” bu şekilde anlattı. Kaymakam Muhsin Duran Kalkan’ımakamındaziyaret ettikten sonra Prof. Dr. Ilıcalı, gençler için gençlik merkezi isteğini yerine getirmek ve trafik güvenliğinin sağlanması için ilgili kurumlarla görüştü.

Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı son olarak Karayazı ilçesine gitti.

Ak Parti Karayazı İlçe teşkilatında vatandaşların sorunlarını dinleyen milletvekili, Karayazı Kaymakamı Kamil Aksoy’u makamında ziyaret ederek güney ilçelerindeki çalışmalarını tamamladı.

 

 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25