• BIST 8718.11
  • Altın 2247.271
  • Dolar 32.3295
  • Euro 35.1889
  • Erzurum 1 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

KAYMAKAM YAVUZ VE BAŞKAN BULUTLAR VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI

KAYMAKAM YAVUZ VE BAŞKAN BULUTLAR VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI
Palandöken Kaymakamı ve Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Palandöken Belediyesi tarafından geleneksel hale getirdiği iftar sofralarına katılarak vatandaşlarla birlikte iftar etti.

Yenişehir Solakzade Camii bahçesin de kurulan iftar sofralarına Palandöken İlçe Kaymakamı Mehmet Yavuz ile eşi Nurgül Yavuz ve Belediye Başkanı Orhan Bulutlar katıldı. Kaymakam Yavuz ile Başkan Bulutlar, İftar öncesi masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla tokalaştı. Tutulan oruçların kabul olmasını dileyen Kaymakam Mehmet Yavuz, vatandaşlarla birlikte iftar açmanın onurunu yaşadıklarını belirterek,” “İslam aleminde kardeşlik ve yardımlaşma bağlarının kabardığı bu bereketli Ramazan ayında, vatandaşlarımızı Palandöken Belediyemizin geleneksel hale getirdiği bu bereketli sofralar da ziyaret ederek iftar sofrasını birlikte paylaşmak bizleri çok mutlu etti. Bu bereket ayında olduğu gibi her zaman Devlet olarak vatandaşımızın yanındayız, yanında da olmaya devam edeceğiz. Devlet vatandaşıyla halkıyla vardır. Fakir ve zengin ayrımı olmadan insanların aynı sofrada bir araya gelmesi de Ramazanın ayrı bir güzelliğidir. İnşallah Ramazan ayının bereketini hep beraber yaşayacağız. Ben bu vesile ile tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

BAŞKAN BULUTLAR ”İFTAR SOFRALARI KALPLERİ BİRLEŞTİRDİ” 

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ ise, “Birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğimiz 11 ayın sultanı Ramazan’da biz de belediye olarak kalpleri birleştirdik. İlçemiz de bir klasik haline gelen iftar organizasyonuyla ilçemizdeki vatandaşlarımızla bir araya gelerek Ramazan’ın ruhunu hep birlikte yaşıyoruz.   Bir ay boyunca belediye olarak ilçemiz de aşı olmayana aş götürmeye gayret ettik. Zaman zaman vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı burada açtık. Eksiğimizi görerek her yıl bu eksiklerimizi gidererek daha iyi sonuçlar aldık.  Vatandaşlarımızın iftar sofralarımıza ve bizlere gösterdiği ilgi ve alaka bizlere son derece mutlu etti. Allah tuttuğumuz oruçları ve ettiğimiz duaları kabul etsin. Ramazan Bayramımız tüm İslam alemine ve şehrimize mübarek olsun ” diye konuştu.  Kaymakam Yavuz ve Başkan Bulutlar, ezanın okunmasıyla birlikte iftarlarını vatandaşlarla birlikte açtılar.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25