• BIST 8869.4
  • Altın 2238.686
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.0967
  • Erzurum 3 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

KEDFE’DE 4.DÖNEMİNE ADIM ATAN BAŞKAN TEKİN DURSUN, ERZURUMLULAR’A SESLENDİ: “Dadaşlar’ın başı dik kalır!”

KEDFE’DE 4.DÖNEMİNE ADIM ATAN BAŞKAN TEKİN DURSUN, ERZURUMLULAR’A SESLENDİ: “Dadaşlar’ın başı dik kalır!”
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE) altıncı olağan Genel Kurul Toplantısı’nda mevcut başkan Tekin Dursun tek aday olarak girdiği kongrede güven tazeleyerek dördüncü dönemine merhaba dedi.

KEDFE’de dördüncü Tekin Dursun dönemi resmen başladı. 2007’de Gencay Yıldıztekin’in kurucu başkanlığında kurulan federasyonun Muhammet Şık ve Zafer Yıldırım’dan sonra 2013’teki kongrede dördüncü başkanı olan Dursun, teşekkür konuşmasında Erzurumlular’a hizmet etmek gurur ve onur duyduğunu ifade etti.
SİYASİLER KATILIM GÖSTERDİ
Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongreye; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Darıca Belediye Başkanı Ayhan Naci Yılmaz, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, Sadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı Dursun Koçak, Deva Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Unsur ve Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik ile Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Bahattin Türetken, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İmdat Akbaba katıldı.
DİVAN BAŞKANI YILDIZTEKİN
Kongrede divan KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin başkanlığında Köksal Şakar ve Halil İbrahim Soylu’dan oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan, federasyonun icraatlarına dair slayt gösterisinin de yer aldığı kongrede faaliyet raporları ve denetim komisyonu raporu oy birliğiyle onaylandı.
O BİNA, DADAŞLAR’IN BİNASIDIR
Başkan Dursun teşekkür konuşmasında kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, “Orada yaptığımız bina, herkes bir kere daha bilsin ki federasyonun binasıdır. O bina federasyonun Dadaşlar’ı, yönetimi ve dernek başkanlarının katkıları ve sizlerin duasıyla yapılmıştır. Federasyonun kapısını açarlarsa tapusunu da görecekler” dedi. 2013’te devraldığı göreve layık görüldüğü için onurlu ve gururlu olduğunu kaydeden Dursun, “Alnımızın akıyla kongre salonuna kadar getirdik. Bundan sonra da inşallah güzel işler yaparız ve geçmişten bugüne olduğu gibi Dadaşlar’ın başı dik kalır” dedi. 
İŞTE KEDFE’NİN 35 KİŞİLİK YÖNETİM LİSTESİ:
Tekin Dursun(Başkan),  Abdullah Çetinkaya, Ahmet Kaya, Bilgin Altay, Canan Soylu, Ercüment Zengin, Erkan Acur, Erkan Ayan, Eyyup Çetinkaya, Hakan Yılmaz, Halit Zorba, Hülya Yarar, İbrahim Yalçın, İlhami Önal, İmdat Akbaba, İsrafil Kanbul, Mehmet Bayrak, Mehmet Vural, Muhammet Emre Doğan, Muhlis Acar, Necdet Acar, Necip Alkan, Nurtaş Kara, Orhan Gedik, Özkan Gedik, Ricail Konaç, Süleyman Öztürk, Şener Doğan, Vedat Tortumluoğlu, Yavuz Selim Aydın, Yener Tok, Yılmaz Yılmaz, Yusuf Akpunar, Yusuf Turak, Zülkar Büyükgöz

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25