• BIST 9113.57
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • Erzurum 11 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Kiremitci: “Resmi Olmayan Taleplere İtibar Edilmemeli”

Kiremitci: “Resmi Olmayan Taleplere İtibar Edilmemeli”
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin adını kullanarak, ayni ve nakdi yardım taleplerinde bulunanlara asla itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

Genel Sekreter Kiremitci, bazı kişi ya da kişilerin il genelinde Büyükşehir’in adını kullanarak yardım talebinde bulunduğunu hatırlatarak, “Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve yetkililerinin adını kullanarak şehir genelinde yapılan hayır işleri, kurum hizmetleri, sportif yardım desteği ve diğer konularda vatandaşlarımızdan bizim dahlimiz dışında çeşitli taleplerde bulunulduğunu öğrendik. Hemşerilerimiz asla bu tür talepleri dikkate almasın. Resmi olmayan taleplere itibar edilmemeli. Ayni ve nakdi yardım talep eden kişi ya da kişiler asla dikkate alınmamalı. Vatandaşlarımızdan söz konusu girişimde bulunan kişi ya da kişileri ve iletişim bilgilerini, belediyemizin 444 16 25 Çağrı Merkezi, 155 Polis İmdat Hattı ve en yakın polis merkezine bildirmelerini rica ediyoruz” dedi.

BEYAZ MASA BİRİMİNİN ÖNEMİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, Beyaz Masa biriminin önemine dikkati çekerek, “Belediyemiz bünyesinde kurulan Beyaz Masa, vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için oluşturulan özel bir birimdir. Erzurumluların emrinde olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa Birimi, 7/24 hizmet anlayışıyla, kurumaulaşan tüm istek, şikayet ve görüşleri değerlendirerek çözüm üretip, elde edilen veriler doğrultusunda kaynakların daha verimli kullanılmasında görev almaktadır. Beyaz Masa, mahalli idarelerle ilgili kent sorunlarının en asgari düzeye indirgenmesini sağlayan özel iletişim birimidir. Dolayısıyla gerek kurumumuzun adını kullanarak ayni ve nakdi yardım talep eden kişi ya da kişilerin bulunması gerekse de belediye hizmetlerinde yaşanabilecek olası bir problemde halkımız Beyaz Masa birimine müracaat edip, sorunlarını 444 16 25 numaralı çağrı merkezine bildirebilir ” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25